Reklama

Reklama

Julie Lescautová

(seriál)
  • Česko Julie Lescaut (více)
Francie, (1992–2014), 151 h 30 min (Minutáž: 90 min)

Tvůrci:

Alexis Lecaye

Předloha:

Alexis Lecaye (kniha)

Scénář:

Alexis Lecaye, Alexis Lecaye (původní scénář), Charlotte Oubitza (více)

Hrají:

Véronique Genest, Jennifer Lauret, Mouss Diouf, Walter Kreye, Joséphine Serre, Mariele Millowitsch, Renaud Marx, Hans-Martin Stier, Claire Borotra (více)
(další profese)

Série(22) / Epizody(101)

Obsahy(1)

Julii je pětatřicet, má dvě dcery a právě se rozvedla, neboť její manžel odmítl dál snášet nelehké soužití s policistkou. Přeložení je pro ni velice potřebná životní změna, jmenovací dekret policejní komisařky v typickém francouzském maloměstě Meaux tedy vítá. Mnohem méně se tam však líbí jejím dcerám. Dosud se nevyrovnaly s otcovým odchodem a nové prostředí je ničím nezaujalo. Julii čeká čtyřiadvacet uniformovaných a devět civilních podřízených, s nimiž má v Meaux udržovat pořádek a prosazovat spravedlnost. Ne vždy se to daří – na velkou chybu jednoho ze strážníků narazí komisařka hned po příjezdu. Naštěstí je tu celá řada kolegů, kteří velitelku nejen podporují, ale i obdivují a dávají najevo, že by byli občas ochotni i nosit ji na rukou. Julie se tedy může ponořit do svého prvního případu, únosu dětí přistěhovalců, a začít při tom odhalovat dávná i současná tajemství svého nového působiště… (TV Prima)

(více)

Recenze (159)

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Kdy prosím Vás udělali z Motty černocha? :D Co si pamatuji tak jediný černoch v hlavní roli tam byl N'Guma, kterého hrál Mouss Diouff, ti distributoři by se taky jednou mohli na distribuovaný snímek podívat než k němu napíší oficiální text :-/ Jinak mě osobně se seriál líbí, aspoň sezóny co jsem zatím měla možnost vidět. Není to seriál, který bych ovšem sama vyhledávala, spíše jsem si zvykla se na něj kdysi dívat, když to mamka hltala a já jí musela sdělit co se tam odehrálo, pokažé když zrovna nebyla doma :D ()

klima777 

všechny recenze uživatele

Slaboučké 2 hvězdičky. Na usnutí dobré, na občasné potěšení francouzskými reáliemi též. A ano, existují mnohem bídnější seriály, jež však mají štěstí na charismatické (nebo aspoň sympatické) hlavní představitele.------------- Edit: V posledním díle zjistíme, že se hysterka minula povoláním... Hvězda dolů a pryč! ()

Reklama

Tigran 

všechny recenze uživatele

Nejraději bych dal odpad, ale možná už ani ta jedna hvězdička není vzhledem k mé alergii k tomuto veledílu úplně objektivní. I když možná ano. Můžete mi někdo prosím (na kolenou vás všecky prosím!!) vysvětlit, co má být na tomto seriálu zajímavého a zábavného? Děj se v každém díle strašlivě táhne, dialogy jsou nudné stejně jako postavy, které jsou nezajímavé stejně jako vizuální zpracování. Tento seriál je jedním z důvodů, proč se už dlouho vyhýbám televizi. ()

roxy_ellen 

všechny recenze uživatele

Ale proč ne? Nejsem ten typ, který fandí kriminálkám, které jsou založené spíše jen na akci a nesnaží se šokovat hrůzostrašnými vraždami. Radši se podívám na pořádnou zápletku a umírněnější průběh. Radši si odpočinu u téhle kriminálky, u které se vyskytne nějaký ten vtip a normální lidské zápletky. ()

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Ďalšia pseudo-detektívna fušerina, tentoraz z francúzskej dielne. Julie Lescaut je rodinný typ policajtky, ktorá okrem prípadov vrážd rieši aj svoje dve dospievajúce dcéry a ich osobné problémy. K tomu sa občas pridávajú nevydarené pokusy o humor a celé to pôsobí veľmi nezvládnuto. Keď som to sledoval ako 8-9 ročný, tak mňa to bavilo, ale dnes nemôžem vidieť ani jeden diel. ()

Galerie (240)

Zajímavosti (9)

  • Bankovní lupiči používají útočnou pušku FAMAS G2 a raketomet M72 LAW. (Jan.Kanak)
  • V jednom díle je zmiňováno, že se Mike Tyson účastnil OH v Atlantě. To ve skutečnosti není pravda. (Dawid199)

Reklama

Reklama