foto

Françoise Gillard

  • nar. 6.5.1973 (46 let)
    Charleroi, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Cyrano de Bergerac (divadelní záznam)
2016 Mallory (TV film)
2013 Boeuf clandestin, Le (TV film)
2011 Qu'est-ce qu'on va faire de toi ? (TV film)
2010 En cas de malheur (TV film)
George a Fanchette (TV film)
2009 Bancs publics (Versailles rive droite)
Les Herbes folles
2008 Intrusions
2007 Cyrano de Bergerac (TV film)
2006 Amitiés maléfiques, Les
Zbloudilá srdce
2005 Vůně dámy v černém
2003 Dindon, Le (TV film)
Dom Juan (TV film)
Les femmes savantes (TV film)
Na ústa ne
2001 Monsieur de Pourceaugnac (TV film)
2000 Zítra bude líp
1994 Tempêtes (TV film)

TV seriály

2016 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Fin de partie (S03E06)
Manipulations (S03E04)
Politique people (S03E03)
další epizody (5)
2013 Une femme dans la Révolution (TV seriál)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
1997 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Une retraite dorée (S03E01)
1995 Julie Lescautová (TV seriál)
Dávná nenávist (S04E05)

Dokumentární

2006 Mozart à la lettre
1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Ce soir (ou jamais!) (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace