foto

Anton Drozdov

  • nar. 30.6.1981 (38 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2019 Amanat
Uspekh
2018 Opasnyje tancy
2016 Status: Svoboden
2013 Ťažjolyj slučaj
2010 Zolotoje sečenie
2007 Ekvator
Krutost
2006 Chas pik

TV seriály

2017 Dvoje protiv smerti (TV seriál)
2014 Pereletnyje pticy (TV seriál)
2011 Zajcev+1 (TV seriál)

Dokumentární

2017 Raskaljonnyj chaos
2012 Matthiola pahnet duhami

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky