foto

Severi Seppänen

  • nar. 28.3.1917
    Petrohrad, Ruské impérium
  • zem. 17.3.1982 (64 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 Za spičkami
1975 Iisakki Juntilla oli monta poikaa (TV film)
1972 Hiekkakuningas (TV film)
1969 Elävä ruumis (TV film)
Paavo (TV film)
1968 Uhkapeli (TV film)
1967 Ihmisiä elämän pohjalla (divadelní záznam)
Kapteeni Mikko, ohoi! (TV film)
1966 Aamiainen motellissa (TV film)
Prinssi Maxie (TV film)
1965 Kielletty kirja
Robotti Romulus (TV film)
1964 Käyntikorttini...
Saapasjalkakissa (TV film)
1963 Herra Oblomov (TV film)
Kolme iloista rosvoa (TV film)
Päivä Linnanmäellä
Sissit
Totuus on armoton
Viktoria ja hänen husaarinsa (TV film)
1962 Juurakon Hulda (TV film)
Kuu on vaarallinen
Nimetön tähti (TV film)
Tie pimeään
Tähdet kertovat, komisario Palmu
1961 Hetkiä yössä
Kaasua, komisario Palmu!
Kertokaa se hänelle...
Kultainen vasikka
Me
Miljoonavaillinki
Oksat pois..!
Tulipunainen kyyhkynen
Tyttö ja hattu
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Kaks' tavallista Lahtista
Kankkulan kaivolla
Molskis, sanoi Eemeli, molskis!
Opettajatar seikkailee
Skandaali tyttökoulussa
1959 Ei ruumiita makuuhuoneeseen
Kolmas laukaus
Kovaa peliä Pohjolassa
1958 Sven Tuuva
Äidittömät
1957 Herra Sotaministeri
Rakas varkaani
1956 Elokuu
Juha
1955 Kaunis Kaarina
1950 Amor hoi!

TV seriály

1974 Solveigin laulu (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1968 Herra Kenonen (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
Pidättekö ostereista (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Susikoski (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)
Me Tammelat (TV seriál)
1962 Kaverukset (TV seriál)

Dokumentární

1962 Romulus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky