foto

René van 't Hof

  • nar. 15.10.1956 (63 let)
    Rotterdam, Zuid-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wat is dan liefde
2017 Rodinný hotel
2016 O sovách a myších
2015 De grote Zwaen
Malý gangster
2014 Oorlogsgeheimen
2013 Matterhorn
2012 Alles is familie
Mijn avonturen door V. Swchwrm
Plán C
2011 Alfie, malý vlkodlak
2010 De gelukkige huisvrouw
2009 Gewoon Hans (TV film)
Taartman (TV film)
2008 Succes (TV film)
2007 Alles is liefde
2006 Het woeden der gehele wereld
Mimo hru
Ober
2005 Valse wals
2004 Erik v zemi hmyzu
2003 Pietje Bell II: De jacht op de tsarenkroon
2002 Pietje Bell
1995 Létající Holanďan
1992 Špindírovi v Americe
1987 Donna Donna!!
1986 Rodina Floderů

TV seriály

2019 Harkum (TV seriál)
2014 Smeris (TV seriál)
2009 Floor Faber (TV seriál)
2008 Toren C (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
1998 Otje (TV seriál)
1990 De brug (TV seriál)
Jiskefet (TV seriál)

Dokumentární

2019 Freek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky