foto

Gain

  • nar. 20.9.1987 (33 let)
    Městský obvod Gangseo, Soul, Jižní Korea

Biografie

Sólová zpěvačka a členka populární jihokorejské skupiny Brown Eyed Girls se po dobu své kariéry objevila v mnoha variety shows (SHINee's Yunhanam, We Got Married, Hello Counselor, Knowing Brothers nebo Off To School), ale za její herecký debut (2009) je považována vedlejší role ve filmu CLOSER TO HEAVEN nebo v sitcomu ALL MY LOVE. Objevila se taky ve filmech THE HUNTRESSES a TODAY'S LOVE.

goshyes

Herecká filmografie

Filmy

2015 Oneului yeonae
2014 Joseonminyeo samchongsa
2009 Nae sarang nae gyeote

TV seriály

2010 Nongddang naesarang (TV seriál)

Hudební videoklipy

2017 빌다 (hudební videoklip)
2016 Kanibare (hudební videoklip)
2015 실낙원 (hudební videoklip)
애플 (hudební videoklip)
2014 Fxxk U (hudební videoklip)
진실 혹은 대담 (hudební videoklip)
2012 Pieona (hudební videoklip)
노스텔지아 (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2017 골든 탬버린 (TV pořad)
2015 Aneun hyeongnim (TV pořad)
2014 학교 다녀오겠습니다 (TV pořad)
2012 고쇼 (TV pořad)
2011 Jugan aidol (TV pořad)
2010 Annyeonghaseyo (TV pořad)
2008 김정은의 초콜릿 (TV pořad)
샴페인 (TV pořad)
우리 결혼했어요 (TV pořad)

Skladatelská filmografie

Hudební videoklipy

2017 빌다 (hudební videoklip)
2016 Kanibare (hudební videoklip)
2015 실낙원 (hudební videoklip)
애플 (hudební videoklip)
2014 Fxxk U (hudební videoklip)
진실 혹은 대담 (hudební videoklip)
2012 Pieona (hudební videoklip)
노스텔지아 (hudební videoklip)