foto

Keith Baxter

  • nar. 29.4.1933 (86 let)
    Newport, Monmouthshire, Wales, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Merlin (TV film)
Smrtící čas
1988 Berlín Blues
1977 Golden Rendezvous
1976 Nightmare for a Nightingale (TV film)
1974 Regentka
1973 Ash Wednesday
1965 Falstaff
1960 Šmírák
1959 A Dead Secret (TV film)
1957 The Barretts of Wimpole Street

TV seriály

1978 Will Shakespeare (TV seriál)

Dokumentární

2001 Cleopatra: The Film That Changed Hollywood (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace