foto

Jae-woong Choi

  • nar. 28.6.1979 (40 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sungnan byeonhosa
2012 Peiseumeikeo
2009 Bulkkotcheoreom nabicheoreom

TV seriály

2019 Yeolyeodeolui soongan (TV seriál)
2017 Areugon (TV seriál)
Bimileui seob (TV seriál)
Hanyeoreumbameui chueok (TV seriál)
2015 Maeul : achiaraui bimil (TV seriál)
2014 Bieui nala (TV seriál)
Misaeng (TV seriál)
Riset (TV seriál)
2012 Daepoongsoo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky