foto

Se-hyun Jeon

  • nar. 16.12.1982 (37 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Paeneunyeoja
2011 Jim-seung
2009 Penteuhawooseu kokkiri
Sil jong
2008 Agiwa na
2007 Ibeueui yoohok - geunyeomaneui tekeunik
2006 Dalkom, salbeolhan yeonin
2005 Daenseoui sunjeong

TV seriály

2018 Big poreseuteu (TV seriál)
Ggeutggaji sarang (TV seriál)
Shineui kwijeu : ributeu (TV seriál)
2015 Miseseukab (TV seriál)
2011 Yeoje (TV seriál)
2010 Ajikdo gyeolhonhago shipeun yeoja (TV seriál)
Wigiilbal pongnyeonbilla (TV seriál)
Yokmangui bolggot (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky