foto

Catherine Lemieux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Birthmarked
2017 FANatic (TV film)
2016 The Law of Averages
2013 L'Extravagant voyage du jeune et prodigieux T.S. Spivet
Útok na Bílý dům
2009 Oscar et la Dame Rose
1992 Léolo

TV seriály

2015 Mon ex à moi (TV seriál)
Helix (TV seriál)
Ektogeneze (S02E09)
2014 Série Noire (TV seriál)

Dokumentární

2016 Real Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace