foto

Hae-in Kim

  • nar. 8.11.1983 (35 let)
    Provincie Kjonggi, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Deo tereo raibeu
2008 Heoming
2006 Arang

TV seriály

2017 Yeokryu (TV seriál)
2013 Michin sarang (TV seriál)
2012 Inhyeonwanghooui namja (TV seriál)
Nae insaengui danbi (TV seriál)
2011 Namjareul mideotnye (TV seriál)
Teugsusageonjeondamban TEN (TV seriál)
2010 Sejamae (TV seriál)
2005 Hwang geum sagwa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace