foto

Patrick Galligan

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Crossed Over (TV film)
2001 Zastřelte Reagana (TV film)
2000 Jailbait (TV film)
Mail to the Chief (TV film)
Píseň všedního života (TV film)
1999 Blue Moon (TV film)
Milostné dopisy (TV film)
Sirény (TV film)
1998 Na konci cesty (TV film)
Nebezpečný kontrakt (TV film)
1996 Critical Choices (TV film)
The Haunting of Lisa (TV film)
Zrádce
1995 Choices of the Heart: The Margaret Sanger Story (TV film)
1994 Životy dívek a žen (TV film)
1993 Žena na útěku - Příběh Lawrencie Bembenekové (TV film)
1989 Galerie zrůd

TV seriály

2016 Království (TV seriál)
Volná plavba (S03E15)
Na život a na smrt (S03E14)
2014 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Výbuch ticha (S07E17)
2002 Queer as Folk (TV seriál)
All Better Now (S02E02)
1999 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Smrtící virus (S03E18)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Duplikovat lze cokoliv/Kamarádka (S01E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky