foto

Risto Palm

  • nar. 10.9.1939 (80 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Kymmenen riivinrautaa
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1975 Kuopion takana (TV film)
Oy Mahdollisuus Ab (TV film)
1972 Omanarvontunto (TV film)
Rautapää Kaarle (TV film)
Teatterituokio: Morsiuspari (TV film)
1971 Koto ja kahleet (TV film)
1970 Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1969 Teatterituokio: Kihlajaiset (TV film)
1968 Mies elää (TV film)
Noin 7 veljestä
Perimmäisten ammattien äärellä (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
Vain neljä kertaa
1967 Hupsut homekorvat (TV film)
1966 Autojen hautausmaa (TV film)
Loistokaupunki (TV film)
Rahkeiset (TV film)
Uusi jäsenkirja (TV film)
1965 Antakaa ihmisen elää (TV film)
Erik XIV (TV film)
Kaksoisnukke (TV film)
Kapalolapsi (TV film)
Kaupungeissa ei ole maalaisia (TV film)
Osteri ja helmi (TV film)
Ruotsalainen tulitikku (TV film)
Taivaan ja talojen välillä (TV film)
1964 Eversti Chabert (TV film)
Italialainen olkihattu (TV film)
Kustaa III (TV film)
Kuukausi maalla (TV film)
Mikumärdissä on kesä (TV film)
Pyhä piltti, legenda rikkaan miehen kääntymyksestä (TV film)
Syrjähyppy (TV film)
Tarkastaja tulee (TV film)
Veljen varjo (TV film)
Yhdeksännellä hetkellä (TV film)
1963 Joku teistä (TV film)
Kahden kiukku (TV film)
Niin on - jos siltä näyttää (TV film)
Puhesinfonia (TV film)
Puoluesihteeri (TV film)
Sellaista rakkautta (TV film)
1962 Herrasmies vai narri
Taape tähtenä
1958 Niskavuoren naiset

TV seriály

2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
1973 Virtanen vastaan Järvinen (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Punainen silkkikenkä (TV seriál)
1969 Boheemielämää (TV seriál)
1965 Sisarukset (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)

Host

TV pořady

1966 Kuten haluatte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky