foto

Remo Schulze

  • nar. 1.5.1988 (31 let)
    Wernigerode, Sasko-Anhaltsko, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Rosamunde Pilcher: Raus in den Sturm (TV film)
2017 Loď snů: Los Angeles (TV film)
2013 Familie ohne Grenzen (TV film)
2010 Bella Block - Das schwarze Zimmer (TV film)
Studentka ro(c)ku
Unkraut im Paradies
2008 Alles was recht ist (TV film)
Polizeiruf 110 -Taximord (TV film)
Stolečku, prostři se! (TV film)

TV seriály

2018 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Strömung (S02E04)
2015 Dr. Klein (TV seriál)
Schluss mit lustig (S01E12)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und der große Schatz (E05)
Katharina und der Schäfer (E04)
2014 Dr. Klein (TV seriál)
Schatten (S01E11)
Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Reiff für die Insel (TV seriál)
Katharina und die Dänen (E03)
2012 Poslední polda (TV seriál)
Dámská jízda (S03E10)
2010 dasbloghaus.tv (TV seriál)
2009 Kriminalista (TV seriál)
Zmařené sny (S03E06)
2007 In aller Freundschaft (TV seriál)
Ganze Kerle (S10E28)
2006 Endlich Samstag! (TV seriál)
1995 Verbotene Liebe (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky