foto

Kerem Deren

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Cingöz Recai
2014 bi küçük Eylül meselesi
2009 Kayıp Çocuklar Cenneti

TV seriály

2019 Kurşun (TV seriál)
2015 Maral: En güzel Hikayem (TV seriál)
Racon (TV seriál)
2013 20 Dakika (TV seriál)
İstanbul (E25)
Galata Köprüsü (E24)
Bursa (E23)
další epizody (25)
2011 Ezel (TV seriál)
Son Oyun (S02E38)
Mutlu Sonlara Kim İnanır? (S02E37)
İmkansız Aşk Yoktur (S02E36)
další epizody (23)
2010 Ezel (TV seriál)
Aşkta ve Savaşta (S02E15)
Tanıştığımız Gün (S02E14)
Sırdaş (S02E13)
další epizody (36)
2009 Ezel (TV seriál)
Yalnız Kalmak (S01E12)
Utanç (S01E11)
Sadakat (S01E10)
další epizody (12)
2008 Sınıf (TV seriál)

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky