foto

Pirkko Mannola

  • nar. 27.12.1938 (82 let)
    Sääksmäki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Täydellinen joulu
2009 Rööperi
2008 Risto Räppääjä
2007 Antiikkieno
2005 Stíny štěstí
1996 Yöjuna
1994 Let's Play Zeus (TV film)
1992 Fem skott i senaten (TV film)
1991 Iskelmäprinssi
1988 Tjurens år (TV film)
1986 Den förtrollade vägen (TV film)
Harmagedon - Erään maailman loppu
1982 Klippet
1969 Leikkikalugangsteri
1967 Inför havets anlete (TV film)
Kahdeksikko (TV film)
1966 Loistokaupunki (TV film)
Tänään olet täällä
1964 Juokse kuin varas
1963 Teerenpeliä
Villin Pohjolan salattu laakso
1962 Ihana seikkailu
”Ei se mitään!” sanoi Eemeli
1961 Miljoonavaillinki
Minkkiturkki
Toivelauluja
Tyttö ja hattu
Tähtisumua
1960 Isaskar Keturin ihmeelliset seikkailut
Kaks' tavallista Lahtista
Nina ja Erik
Opettajatar seikkailee
1959 Iskelmäketju
Yks' tavallinen Virtanen

TV seriály

2018 Aikuisen naisen joulukalenteri (TV seriál)
Syke (TV seriál)
Helleinferno 4/4 (S05E08)
Helleinferno 3/4 (S05E07)
Helleinferno 2/4 (S05E06)
další epizody (4)
2010 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (11)
2008 Sydänjää (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (12)
2007 Sydänjää (TV seriál)
Episode 16 (S01E16)
Episode 15 (S01E15)
Episode 14 (S01E14)
další epizody (11)
2005 Presidentit (TV seriál)
"Ryssä tulee rajan yli" (E04)
2001 Benner & Benner (TV seriál)
1999 Ihana mies (TV seriál)
Pieni Pala Jumalaa (TV seriál)
1998 Klubi (TV seriál)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)
1993 Idan jengi (TV seriál)
Kutsukortit (E03)
1991 Häkkilinnut (TV seriál)
1987 Varuhuset (TV seriál)
1986 Perhe on valttia (TV seriál)
1983 Harjunpää och kalla döden (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
1969 I kväll (TV seriál)
1965 Sisarukset (TV seriál)

Dokumentární

2011 Jaettu kaupunki
2009 Pirkko Mannola - herkästi hauska (TV film)
2003 Åke Lindman - konnasta sankariksi (TV film)
1991 Technicolormies - a.z.

Host

TV pořady

2019 Päivä elämässä (TV pořad)
2018 Kultainen Venla (TV pořad)
2017 Peter Nyman (TV pořad)
2014 Nuottien matkassa (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Kultainen Venla (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2006 Tanssii tähtien kanssa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ikimuistoinen (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
Schlager på lager (TV pořad)
2001 Randström & Co (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1992 Kansanhuvit (TV pořad)
Vesku rempallaan (TV pořad)
1990 Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
1987 Jumppa (TV pořad)
1986 Miss Suomi 1986 (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1976 Pirkko Mannola show (TV pořad)
1973 Miss Suomi 1973 (TV pořad)
1971 M-show (TV pořad)
1966 13 (TV pořad)
Kuten haluatte (TV pořad)
1964 Jouluvene - tähtiparaati (TV pořad)
1963 Miss Suomi-kilpailut Tesvision studiossa (TV pořad)
Sävelsävyjä eli kirjavaa ja kevyttä (TV pořad)
Tema nova (TV pořad)
Tupaantuliaiset (TV pořad)
1962 Erittäin vaarallista (TV pořad)
Risteysasemalla (TV pořad)
1961 Musik aus Studio B (TV pořad)
Schlager von morgen? (TV pořad)
Setäni on samaa maata (TV pořad)
1960 Nuorten tanssihetki (TV pořad)
1958 TV-tanssiaiset (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky