foto

Kaarlo Juurela

  • nar. 30.3.1929
    Mustasaari, Finsko
  • zem. 2.2.2010 (80 let)
    Bangkok, Thajsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Hopeanuolet (TV film)
1997 Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1994 Vääpeli Körmy - Taisteluni
1986 Ruuvit löysällä
1980 Elinan surma (TV film)
1978 Tuntematon ystävä
1973 Jeppe Niilonpoika eli talonpojan ihmeelliset seikkailut (TV film)
1972 Omanarvontunto (TV film)
1971 Kahdeksas veljes
Suurta suklaanautintoa
1970 Ilokylän hammaslääkäriseikkailu (TV film)
Speedy Gonzales - noin 7 veljeksen poika
1969 Tirlittan (TV film)
1968 Hyväntahtoinen poliisikomisario (TV film)
Vaimoni kummittelee (TV film)
1967 Paha kulkee (TV film)
Poistui kotoaan (TV film)
Päivä lepokodissa (TV film)
Saituri (TV film)
Tri Knock eli lääketieteen riemuvoitto (TV film)
1966 Autojen hautausmaa (TV film)
Enkeli tuli Babyloniin (TV film)
Etienne (TV film)
Ihmisvihaaja (TV film)
Juudas (TV film)
Kilpakosijat (TV film)
Loistokaupunki (TV film)
Pallo (TV film)
1965 Cul-de-Sac (TV film)
Huone vuokrattavana (TV film)
Hyppy
Lähimmäinen (TV film)
Läpikäytävä (TV film)
Osteri ja helmi (TV film)
Pikakäynti (TV film)
Pilkahdus merta (TV film)
Purasen häät (TV film)
Ruma Elsa (TV film)
Ruohojen harppu (TV film)
Ruotsalainen tulitikku (TV film)
Toiset ammatit - Apulaisjohtaja (TV film)
Viipurilaisen iltapäivä (TV film)
1964 Anna Christie (TV film)
Eversti Chabert (TV film)
Kaikki vorot eivät tule varkaisiin (TV film)
Kustaa III (TV film)
Lemmen ja sattuman leikki (TV film)
Meidän herramme muurahaisia (TV film)
Mikumärdissä on kesä (TV film)
Miten haluatte (TV film)
Veljen varjo (TV film)
1963 Joululegenda (TV film)
Jääkaappivarkaat (TV film)
Kahden kiukku (TV film)
Maan parhaat (TV film)
Puoluesihteeri (TV film)
Sellaista rakkautta (TV film)
Teatterituokio: Oikku (TV film)
Villin Pohjolan kulta
1962 Tuulinen päivä
”Ei se mitään!” sanoi Eemeli
1961 Don Quijote
Hetkiä yössä
Kertokaa se hänelle...
Me
1960 Justus järjestää kaiken
1959 Punainen viiva

TV seriály

1999 Hovimäki (TV seriál)
Jatkoaika (TV seriál)
1998 Putkinotko (TV seriál)
Team Ahma (TV seriál)
Tuliportaat (TV seriál)
Ei miehen varaan saa jättäytyä, Ria! (E05)
1990 Mustapartainen mies (TV seriál)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)
1985 Uskottu mies (TV seriál)
1984 Yhtäköyttä-yhdistys kokoontuu (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)

Dokumentární

1966 Herra Adam käy Suomessa
1963 Sinisilmäinen Helsinki

Host

TV pořady

1995 Totta Mooses! (TV pořad)
1994 Oho, sano Brysseli (TV pořad)
1986 Nuottiavain (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1976 Vinkistä vaari (TV pořad)
1968 Murheenlaakso (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)
Kivenhakkaaja Valperin painajaiset (TV pořad)
Muistatko vielä sen purren? (TV pořad)
1963 Lauantai-ilta kestikievarissa (TV pořad)
Tanneriana (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky