foto

Prachi Desai

  • nar. 12.9.1988 (30 let)
    Gujarat, Indie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Azhar
Rock On 2
2014 Ek Villain
2013 I, Me aur Main
Policegiri
2012 Bol Bachchan
Teri Meri Kahaani
2010 Once Upon a Time in Mumbaai
2009 Life Partner
2008 Rock On!!

TV seriály

2015 Naagin (TV seriál)
2006 Kasamh Se (TV seriál)
1998 C.I.D. (TV seriál)

TV pořady

2016 The Kapil Sharma Show (TV pořad)
2006 Jhalak Dikhhla Jaa (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace