foto

Pirjo Leppänen

  • nar. 1.7.1949 (69 let)
    Saarenkylä, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Hyvää työtä
Přijede prezident!
2012 Týden ticha
2011 Kädessäni (studentský film)
2010 Hopeinen kuu (studentský film)
Keskiyön paahtava helle (studentský film)
2008 Maanmittari (studentský film)
Päätalo
2007 Legenda o Vánocích
2004 Hyviä aikeita (studentský film)
1999 Ison miehen vierailu
1997 Lunastus
1993 Romanovin kivet
1988 Nuoruuteni savotat
1986 Elämän vonkamies
1984 Päivää, herra Kivi
1981 Tie (TV film)
1980 Purkkipoika (TV film)
1978 Syksyllä kaikki on toisin
1977 Salakaato (TV film)

TV seriály

2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2011 Taivaan tulet (TV seriál)
Anna kaikkien kokkien kukkia (S02E12)
Varovasti sanoi rovasti (S02E11)
Rata (S02E08)
další epizody (4)
2010 Taivaan tulet (TV seriál)
Vanha velka satuttaa (S02E06)
Salakaato (S02E05)
Meidän Herramme hurmaamia (S02E03)
další epizody (5)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
Niinhän me kaikki joskus (S01E12)
Minkä taakseen jättää (S01E10)
Mie, sie ja lampaan pie (S01E09)
další epizody (6)

Dokumentární

2010 Ohjaaja matkalla ihmiseksi - Mikko Niskasen tarina (TV seriál)
1999 Riitun poika Kalle (TV film)
1986 Vonkapaikalla

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace