foto

Gi-kwang Lee

  • nar. 30.3.1990 (31 let)
    Kwangdžu, provincie Jižní Čolla, Jižní Korea

Herecká filmografie

TV seriály

2017 Sseokeul (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Episode 10 (E10)
2016 Monseuteo (TV seriál)
2015 Miseseukab (TV seriál)
2014 Seumoosal (TV seriál)
2013 Nae chingooneun ajik salaittda (TV seriál)
2011 Mai peurinseseu (TV seriál)
Nado, kkot! (TV seriál)
2009 Jibong ddulgo haikick (TV seriál)

Dokumentární

2012 Biseuteu aenggol konseoteu 3D

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky