foto

Vasilij Miščenko

  • nar. 22.7.1955 (65 let)
    Šolochovsky, Rostovská oblast, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Flešmob
2020 Ginger's Tale
Nazad v step k sarmatam
2019 Kljatva
Podolskije kursanty
The Steed
2018 Sem par něčistych
2017 Vzryvnaja volna (TV film)
2016 Nouzový let
2015 Čempiony: Bystreje. Vyše. Silněje
2014 Dvě ženy
2003 A poutru oni prosnulis
1996 Vozvraščenije Broněnosca
1993 Mečty idiota
Čjornaja akula
1992 Plaščanica Alexandra Něvskogo
1991 Genialnaja ideja
I vozvraščajetsja větěr...
1990 Duraki umirayut po pyatnitsam
Déjà vu
1989 A byl li Karotin
1988 Doloj kommerciju na ljubovolnom frontě, ili Uslugi po vzaimnosti
Sčastlivčik
1986 Ja sdělal vsjo, čto mog
Za Vetlugoj-rekoj (TV film)
1985 Choču těbě skazať... (TV film)
1984 Odin i bez oruzhiya
Zloj malčik (TV film)
1983 Koněc babjego leta
Ogljanis
1981 Stíny úsvitu
1980 Spasatěl

TV seriály

2019 Igra s ogňom (TV seriál)
Vchoďa v dom, ogljanis (TV seriál)
2018 Děsjať strel dlja odnoj (TV seriál)
Kreposť Badaber (TV seriál)
Smotritěl majaka (TV seriál)
2017 Vyjti zamuž za Puškina (TV seriál)
Zorge (TV seriál)
2016 Nauči meňa žiť (TV seriál)
Štrafnik (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Zapretnaja ljubov (TV seriál)
2014 Kak razvesti millionera (TV seriál)
UGRO. Prostyje parni (TV seriál)
Nagrady (S05E02)
2013 Ljubov na million (TV seriál)
Ottěpel (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
Ubiť Stalina (TV seriál)
2012 Zaščitnica (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Ogurečnaja ljubov (TV seriál)
SK (TV seriál)
Zagadka dlja Věry (TV seriál)
2009 Čas Volkova (TV seriál)
Raspylitěl (S03E33)
2008 Baťuška (TV seriál)
2007 Putějcy (TV seriál)
2006 Syščiki (TV seriál)
Zolotoj medalon (S05E07)
Bej pervym (S05E04)
Žertva mody (S05E03)
další epizody (5)
2003 Syščiki (TV seriál)
Angelskaja pyl (S02E07)
Žara (S02E03)
Vspyška (S02E02)
1973 Věčnyj zov (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2014 Kak razvesti millionera (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
2008 Baťuška (TV seriál)
Epizod 1.8 (E08)
Epizod 1.7 (E07)
Epizod 1.6 (E06)
další epizody (8)

Producentská filmografie

TV seriály

2008 Baťuška (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky