foto

Kóki Okada

  • nar. 26.10.1965 (53 let)
    Ota, prefektura Gunma, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Nanacu no kaigi
Šitamači Rocket: Šinšun dorama tokubecu hen (TV film)
2017 Kjó no Kira-kun
2016 Micuja Seizaemon zandžicuroku
2015 Obon no otóto
2014 Mitarai Kaoru no ai to ši
Morimura Seiiči no šúčakueki širízu 28: Zankokuna šikai (TV film)
Shôjo wa isekai de tatakatta
2013 Kamen Rider × Super Sentai × Učú Keidži: Super hero taisen Z
2012 Karappo
2009 Baby, Baby, Baby!
2006 Cherry Pie
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 46 (TV film)
2004 Nibanme no kanojo
2003 Keep on Rocking
2001 Metropolis
1997 Nurse no Oshigoto Special (TV film)

TV seriály

2019 Strawberry Night Saga (TV seriál)
Takane to Hana (TV seriál)
2018 Black Pean (TV seriál)
Tasogare rjúseigun (TV seriál)
Šitamači Rocket (TV seriál)
2017 Gekokujo Juken (TV seriál)
Madži de kókai šitešimasu (TV seriál)
Keišičó zero-gakari (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
2016 Kamen Rider: Ex-Aid (TV seriál)
Keišičó sósa ikkačó (TV seriál)
2015 Hamon (TV seriál)
Shin Botan to Bara (TV seriál)
2014 Kazokugari (TV seriál)
SHARK (TV seriál)
SHARK 2 (TV seriál)
2013 Hancho - Keishicho Azumihan Season 6 (TV seriál)
Hókago gurúvu (TV seriál)
Irjú sósa 3 (TV seriál)
2012 Osozaki no Himawari ~Boku no Jinsei, Renewal~ (TV seriál)
Renai Neet: Wasureta Koi no Hajimekata (TV seriál)
2010 Keizoku 2: SPEC (TV seriál)
2009 Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Tokumei Kakarichou Tadano Hitoshi 4 (TV seriál)
Xmas no Kiseki (TV seriál)
2008 Onsen e Go! (TV seriál)
2007 Ai no uta! (TV seriál)
Judge: Shima no Saibankan Funto Ki (TV seriál)
2006 Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
Hanbun no cuki ga noboru sora (TV seriál)
Ii onna (TV seriál)
2005 Kiken na Aneki (TV seriál)
Šiawase ni naritai! (TV seriál)
2004 Home Drama (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Saigo no Kazoku (TV seriál)
1999 To heart: koishite shinitai (TV seriál)
1994 Otoko girai (TV seriál)

Dokumentární

2002 Animax Special: The Making of 'Metropolis'

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace