foto

Algot Böstman

  • nar. 13.2.1935 (84 let)
    Helsingin pitäja (Vantaa), Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vem minns Nelson (studentský film)
2003 Tuulikaappimaa (TV film)
2002 Kylmä muuri (TV film)
2000 Sano Oili vaan (TV film)
1999 Zlatá horečka v Laponsku
1994 Jos panisit hevoset hyppimään pilttuissaan (TV film)
1992 Fem skott i senaten (TV film)
1989 Aktivistit ja Andersson 1919 (TV film)
1988 Laittomuuden aika (TV film)
1985 Julafton (TV film)
1982 Yhdeksän miestä Ratakadulle (TV film)
1980 Elinan surma (TV film)
1978 Män kan inte våldtas
1967 Syskon (TV film)
1966 Fångarnas natt (TV film)
1965 Fru Carrars gevär (TV film)
Heliga ilskan, Den (TV film)
Minne av två måndagar (TV film)
Rum nr 87 (TV film)
1963 Greve Öderland (TV film)
Karl (TV film)
Trasiga änglar (TV film)
1962 Daniel Hjort (TV film)
Måsar över Sorrento (TV film)
Ordet (TV film)
Staden (TV film)
1960 I Italien (TV film)
Sommarbarn, Ett (TV film)

TV seriály

2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Blumsterihandeli (E06)
2003 Venny (TV seriál)
Tyhjyyden aatto (E08)
1999 Hovimäki (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
Koettelee vaan ei hylkää (E05)
Uusi alku sodan uhatessa (E04)
další epizody (6)
1989 Poliisijuttu (TV seriál)
Ranskalaiset korot (E03)
1986 Jääkaapissa on ruokaa, nähdään illalla, hei (TV seriál)
1985 Harjunpää ja ahdistelija (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
1983 Harjunpää och kalla döden (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
1969 I kväll (TV seriál)

Dokumentární

1981 Pääroolissa Elli Tompuri, 1880-1962 (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace