foto

Tuula Nyman

  • nar. 16.4.1943
    Helsinky, Finsko
  • zem. 28.9.2014 (71 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Suuri performanssi (TV film)
2006 Bodomin legenda (TV film)
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
2004 Gourmet Club (TV film)
Populärmusik från Vittula
Vares - Yksityisetsivä
2003 Raid
2002 Pieniä eroja
Tappava säde (TV film)
2000 Autobus sebevrahů
Taivas tiellä (studentský film)
Viimeiset mitalit (TV film)
1999 Sestřička
Tanssi perhoseni tanssi (TV film)
1998 Jari Tervon Poliisin poika (TV film)
Liian paksu perhoseksi (TV film)
Oi mikä Mimmi (TV film)
Saari (TV film)
1997 Kummeli kultakuume
Sairaan kaunis maailma
Siivoton juttu (TV film)
1996 Gabriel (TV film)
Laskettu aika (TV film)
Tie naisen sydämeen
1994 Knalli ja sateenvarjo
Marja (TV film)
Marskin poika (TV film)
1991 Suklaasydän (TV film)
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Katsastus (TV film)
1986 Kaasari
Linna
O sněhové královně
1984 Kuulustelu (TV film)
1983 Siskonpeti (TV film)
1982 Jälkikuva (studentský film)
Kovaosaisten kuu (TV film)
Salameno (TV film)
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Muistoja Elmosta (TV film)
Suvi (TV film)
1979 Ihmemies
Jodok (studentský film)
1978 Vartioitu kylä 1944
1976 Olympijské prázdniny
1975 Kuvien takana (TV film)
1974 Teatterituokio: Manasse Jäppinen (TV film)
1973 Pohjantähti
Pojízdný byt
1970 Akseli ja Elina
Saaren vangit (TV film)
1969 Elävä ruumis (TV film)
Teatterituokio: Kihlajaiset (TV film)
1968 Mustaa valkoisella
Täällä Pohjantähden alla
1967 Henrik ja Pernilla (TV film)
Marik-parkani (TV film)
Teatterituokio: Kattilanpaikkaajan häät (TV film)
Yö ja päivä (TV film)
1966 Loistokaupunki (TV film)
Rakkaus alkaa aamuyöstä
1965 Vaaksa vaaraa
1960 Talo määrätty hävitettäväksi (TV film)

TV seriály

2008 Veljet (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Ylikävely (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2003 Kirje isältä (TV seriál)
Vasikantanssi (TV seriál)
Venny (TV seriál)
Läpi joka solun ja suonen (E02)
2002 Vakavaa viihdettä (TV seriál)
2000 Raid (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Siperian Nero! (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
Big Bang (TV seriál)
Putkinotko (TV seriál)
1997 Kuusikko ja kuoleman varjot (TV seriál)
Hiuskarvan varassa (E04)
Kaappaajat (E03)
Vaarallinen videonauha (E01)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)
Kultainen salama (TV seriál)
Miljoonakeikka 2/2 (E02)
Pudonneita (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Joko pulppuaa (E07)
Ne yöt ovat valgeat (E06)
další epizody (8)
Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1992 Tapulikylä (TV seriál)
1988 Poliisijuttu (TV seriál)
Suomalainen piruetti (E01)
1984 Liekitettyjä Kääryläisiä (TV seriál)
1980 Suomalainen rakkaus (TV seriál)
1974 Solveigin laulu (TV seriál)
1969 Yhdeksän miehen saappaat (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

Dokumentární

1997 Tabe Slioor, ei kuka tahansa (TV film)

Host

TV pořady

2002 Leikin varjolla (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace