foto

Riitta Havukainen

  • nar. 2.4.1955 (64 let)
    Lahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 95
Nuoruustango (TV film)
2016 Risto Räppääjä ja yöhaukka
2015 Risto Räppääjä ja Sevillan saituri
Tuolla puolen
2014 Ricky Rapper 4: Námluvy
2010 Utíkej, sestro, utíkej!
2008 My tři králové
2006 Kummelin jackpot
2004 Juoksuhaudantie
2003 Tahaton tuhlaajapoika (TV film)
1999 Jakkulista feministi (TV film)
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
1992 Mestari
1990 Ei millään pahalla (TV film)
1989 Hyrrä (TV film)
1987 Fakta homma
Hinnalla millä hyvänsä (TV film)
Siriuksen vieraat (TV film)
Toukokuun yön tarinoita (TV film)
1986 Kuningas lähtee Ranskaan
1985 Pimeys odottaa
Viimeiset rotannahat
1984 92-oktaanirakkautta
Kello
Rakkauselokuva
Vilja tuleentuu
1983 Huhtikuu on kuukausista julmin
Sadetanssi (studentský film)
1982 Vyvrhelové
1978 Runoilija ja muusa

TV seriály

2019 Hillo (TV seriál)
Forever selluliitti (E02)
2016 Syke (TV seriál)
Jumalan kärpäslätkä (S03E10)
2014 Ihan sama (TV seriál)
Paikanvaihto (E03)
Alin taju (E02)
Syke (TV seriál)
Pieni kylmä sydän (S01E09)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Roba (TV seriál)
Ei mitään salattavaa (S01E01)
2011 Moska (TV seriál)
Älä taivaan tähden huuda v****a A-studiossa (E05)
2005 Tahdon asia (TV seriál)
Episode 8 (E08)
2003 Kumman kaa (TV seriál)
2002 Hämmentäjien kuningas (TV seriál)
1999 Ihana mies (TV seriál)
Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Ratikka-Raimo (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
1997 Ota ja omista (TV seriál)
Valhetta ja rakkautta (TV seriál)
1996 Lähempänä taivasta (TV seriál)
1995 Harjunpää ja heimolaiset (TV seriál)
Rakkauden jano (TV seriál)
1994 Akkaa päälle (TV seriál)
1989 Herran kukkarossa (TV seriál)
Sinitaivas (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
Tabu (TV seriál)
1984 Lapsilta kielletty (TV seriál)

Dokumentární

2008 80-luku: Minä olen muistanut (TV seriál)
2006 Kenen joukoissa seisot
2004 Virtasta Koskella (TV film)
1994 Turkan lapset (TV film)
1986 Laulu

Scenáristická filmografie

Filmy

1987 Fakta homma
Hinnalla millä hyvänsä (TV film)

TV seriály

1986 Fakta homma (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2015 Jussi Gaala 2015 (TV pořad)
2014 Vino Show (TV pořad)
2013 Kerran viikossa (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2003 Estradilla: HUIPS-show (TV pořad)
Umpimähkä (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
2001 Giljotiini (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1991 Nyhjää tyhjästä (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1982 Viimeistä iltaa... (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace