foto

Ari Savonen

  • nar. 1987

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 The Cold Dark
2015 Bunny the Killer Thing
2012 (Joh)Anna
Inmind Videozone
Rotland / Jadi

TV pořady

2016 Törkypukki vol. 2 (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 NightStop: ULTRA (hudební videoklip)
2014 Lordi: Scare Force One (hudební videoklip)

Maskérská filmografie

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2019 Backwood Madness
2013 Homecoming
2012 (Joh)Anna
I Just Wanna Say Hello
Inmind Videozone
Rotland / Jadi
Zombie TV Zombies Going to Zombie Walk

Dokumentární

2013 Zombie Walk Video Diary

TV pořady

2016 Törkypukki vol. 2 (TV pořad)
2015 Joulupukin Törkylähetys (TV pořad)

Hudební videoklipy

2016 NightStop: ULTRA (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 Search for Luke (amatérský film)
2012 (Joh)Anna
Inmind Videozone
Rotland / Jadi
Zombie TV Zombies Going to Zombie Walk
2011 1156

Dokumentární

2013 Zombie Walk Video Diary

TV pořady

2015 Joulupukin Törkylähetys (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Střihačská filmografie

Zvukařská filmografie

Host

TV pořady

2016 Törkypukki vol. 2 (TV pořad)
2015 Joulupukin Törkylähetys (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky