foto

Ji-seob Kang

  • nar. 30.10.1981 (39 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Sulgye

TV seriály

2019 Joseon saengjongi (TV seriál)
2017 Beurkbo mai lalpeu (TV seriál)
2016 Syopingwang Lui (TV seriál)
2015 Manyeoeui seong (TV seriál)
Woolji anneun sae (TV seriál)
2014 Ahnaeseukaendeul - barami boonda (TV seriál)
Dalrae dwaen, jangkook : 12nyeonmanui jaehwe (TV seriál)
2013 Doo yeojaui bang (TV seriál)
2012 Jeokdoeui namja (TV seriál)
2011 Galsulog gisedeungdeung (TV seriál)
Yeoje (TV seriál)
2009 Du anae (TV seriál)
2008 Taeyanghee yeoja (TV seriál)
2007 Haengbokhan yeoja (TV seriál)
Sokeum inhyeong (TV seriál)
2006 Doksincheonha (TV seriál)
2005 Haneulisiyeo (TV seriál)

Host

TV pořady

2018 토크몬 (TV pořad)
2014 김병만의 정글의 법칙 in 인도양 (TV pořad)
2009 Cheongchun bulpae (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky