foto

Mikko Majanlahti

  • nar. 29.8.1933 (86 let)
    Jääski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Nitroliiga (TV film)
1992 Mestari
1989 Anni tahtoo äidin
1986 Huomenna
1984 Klaani - tarina Sammakoitten suvusta
1983 Huhtikuu on kuukausista julmin
1978 Seikkailu Olavinlinnassa (TV film)
1977 Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet (TV film)
1976 Pyhä perhe
1974 Karvat
1973 Mommilan veriteot 1917
Reseptillä saa ja hevosella pääsee (TV film)
1969 Bratři
1967 Taide pitkä, elämä lyhyt (TV film)
1964 Punta vaadittaessa (TV film)

TV seriály

2010 Uusi päivä (TV seriál)
2005 Yövuoro (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2000 Arvokkaasti (TV seriál)
Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
1999 Hovimäki (TV seriál)
Trasselirakastaja (TV seriál)
1996 Mahdottoman tavallinen Jorma Laine (TV seriál)
1991 Kvartetti (TV seriál)
1984 Barr-niminen mies (TV seriál)
1978 Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Tuntematon diplomaatti (E01)
1973 Mustat ja punaiset vuodet (TV seriál)
Vuosi 1968 (E09)
1972 Rintamäkeläiset (TV seriál)
1970 Pertsa ja Kilu (TV seriál)
1961 Heikki ja Kaija (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1975 Kissantappaja (TV film)
1967 Muunnelmia kolmelle miehelle (TV film)
1966 Bellacin Apollo (TV film)
Pelon talo (TV film)
1965 Silmänkääntäjä - Eli Jussi Oluvisen matka Hölmölään (TV film)
Terassi (TV film)
1964 Anteeksiantamatonta huolimattomuutta (TV film)

TV seriály

1979 Profeetta eli räätäli kunnallismiehenä (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)
Robotti Rops (TV seriál)
1964 Verinen lyhty (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1964 Verinen lyhty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky