foto

Seppo Mäki

  • nar. 8.6.1937 (83 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Autobus sebevrahů
1997 Pekko ja unissakävelijä
1996 Elämä lyhyt, Rytkönen pitkä
1989 Katso naamion taa (TV film)
Kuutamouimari (TV film)
1987 Tilinteko
1986 Hiihtäjä (TV film)
1981 Hullu kesä
1978 Prinssi Sulevi ja prinsessa Heljä (TV film)
Seikkailu Olavinlinnassa (TV film)
Syksyllä kaikki on toisin
1977 Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
1976 Agricolan linja (TV film)
Kaksi ruplan rahaa (TV film)
Korpivaellus (TV film)
Tiennäyttäjä (TV film)
1975 Kissantappaja (TV film)
1971 Laulupapukaijapariskunta (TV film)
1967 Eskon häämatka (TV film)
Kahdeksikko (TV film)
Tapaus Makropulos (TV film)
1965 Silmänkääntäjä - Eli Jussi Oluvisen matka Hölmölään (TV film)
Säälin ilta (TV film)
1964 Yhden yön illuusio (TV film)
1962 Chlapci
Pinsiön parooni
1961 Minkkiturkki

TV seriály

2009 Pirunpelto (TV seriál)
Kovan aamun päivä (S01E01)
2006 Lehmän vuosi (TV seriál)
Vikapisto (S01E05)
Paavo ja Raili (TV seriál)
Pakka sekaisin (S02E11)
Uusi työpaikka (S02E07)
2003 Tie Eedeniin (TV seriál)
2001 Vaimonsa mies (TV seriál)
2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
1998 Halleluja (TV seriál)
Taivaan lahja (E05)
Elämän maku (E04)
Kadonnut nuoruus (E03)
další epizody (5)
Lääkärit tulessa (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1991 Kvartetti (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Pakanamaan kartta (TV seriál)
Time Code (E01)
1989 Terveysasema (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)
1966 Kiurunkulma (TV seriál)
1964 Verinen lyhty (TV seriál)
1961 Heikki ja Kaija (TV seriál)

Host

TV pořady

1967 Mukaan vaan (TV pořad)
Mukaan vaan, Joulupukki! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky