foto

Esko Roine

  • nar. 5.9.1944 (74 let)
    Tampere, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Olavi Virta
2017 Kuudes kerta
2015 Risto Räppääjä ja Sevillan saituri
2013 Tappava talvi
2012 Skoro 18
2010 Täällä Pohjantähden alla II
2009 Dopisy otci Jacobovi
Speakeasy! - elokuvamusikaali (studentský film)
Täällä Pohjantähden alla
2007 Antiikkieno
2006 Kummelin jackpot
2003 Kohtalon kirja (studentský film)
2000 Pelon maantiede
1993 Harjunpää ja kiusantekijät
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1986 Mikko iz Tampere prosit soveta (TV film)
Pekka Puupää poliisina
1984 Niskavuori
1978 Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
Seikkailu Olavinlinnassa (TV film)
1975 Talvinen tarina (TV film)
Värskisten suvun tarinat (TV film)
1974 Finlandisation (TV film)
Salakari (TV film)
1970 Mimmi Paavaliina (TV film)
Tilapää (TV film)
1968 Laulu Suomenlahdelle (TV film)
Lennu (TV film)
1966 Egyptiläinen kuvapatsas (TV film)
Näyttelijäkuningatar (TV film)
1965 "Mä tahtoisin olla..." (TV film)
1962 Kadonnut sävel (TV film)

TV seriály

2018 Villen ja Ponon aikamatka (TV seriál)
Sokrates (S01E09)
Albert Einstein (S01E06)
Julius Caesar (S01E03)
další epizody (4)
Onnela (TV seriál)
Häät (S02E10)
Rakas Jorma (S02E09)
2016 Ihon alla (TV seriál)
2014 Kohta 18 (TV seriál)
2013 Nymfit (TV seriál)
Velanidia (E10)
Kultainen häkki (E09)
Montpellierin legenda (E08)
další epizody (4)
2010 Uusi päivä (TV seriál)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
Erehdyksen jälkeen (S02E03)
2008 Lemmenleikit (TV seriál)
Harkinnanvaraisia sosiaalitoimia (E04)
Suhteen markkina-arvo (E02)
Tukka Auki (TV seriál)
Sukulaissuhteita (E11)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Vaarallisilla vesillä (S01E09)
2007 Kaikki kunnossa (TV seriál)
Suunnistusta (E12)
Kilpajuoksua (E05)
Pikakävelyä (E01)
2006 Paavo ja Raili (TV seriál)
Häitä on harvoin (S02E12)
Kaurapuurolla Karibialle (S02E09)
Tanhuun kutsu (S02E08)
další epizody (8)
2004 Paavo ja Raili (TV seriál)
Tahdon, tahdon (S01E12)
Naamiohuvit (S01E08)
Mies Jämsästä (S01E07)
2003 Hiljaista on (TV seriál)
Täysin työkykyinen (TV seriál)
2002 Jurismia! (TV seriál)
2000 Jäähyväiset ilman kyyneleitä (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1998 Camping Satumaa (TV seriál)
Lääkärit tulessa (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
1995 Taikapeili (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1992 Luonnonmukainen rakastaja (TV seriál)
1990 Viimeinen koukkaus (TV seriál)
1989 Terveysasema (TV seriál)
1986 Pekka ja Pätkä (TV seriál)
Vallan miehet (TV seriál)
1983 Reinikainen (TV seriál)
Taas leivoset ilmassa leikkiä lyö (E14)
Läksiäiset (E13)
Pasianssia ja psykologiaa (E12)
další epizody (6)
1982 Reinikainen (TV seriál)
No onkos tullut kesä (E05)
Koiranelämää (E03)
Hammasten kiristys (E02)
další epizody (4)
1980 Suomalaisia tähtihetkiä (TV seriál)
1976 Ryydinkeksijät (TV seriál)
1974 Soittorasia (TV seriál)
1968 30-luvun mies (TV seriál)
Robotti Rops (TV seriál)
1966 Susikoski (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)
1961 Heikki ja Kaija (TV seriál)

Dokumentární

2016 See You Some Bloody Day - a.z.
2008 Tankista Reinikaiseen (TV film)
2006 Esko Roine - vakavasti hauska (TV film)
2003 Litjan lähdöt ja loitsut (TV film)
1968 Tuntemattomat - miehiä menestysnäytelmän kulisseissa (TV film)

Host

TV pořady

2018 Flinkkilä & Tastula (TV pořad)
2015 Luojan kiitos! (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2009 Lauantaiviihde (TV pořad)
Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Se on siinä (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1990 Suomen tietoviisas (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)
Vinkistä vaari (TV pořad)
1974 Merirosvoradio (TV pořad)
1968 Spede show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace