foto

Jules Sylvain

  • nar. 11.6.1900
    Stockholm, Stockholms överstathallarskap, Švédsko-norská unie
  • zem. 1.11.1968 (68 let)
    Castiglione, Itálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1977 Bum!
1975 Pusťte vězně ven, jaro je tady!
1970 Den magiska cirkeln
1968 Jsem zvědavá modře
1962 Åsa-Nisse på Mallorca
1959 Får jag låna din fru?
1956 Ett kungligt äventyr
1955 Den underbara lögnen
Friarannonsen
1954 Dans på rosor
Flottans glada gossar
Taxi 13
1953 Alla tiders 91:an Karlsson
1952 69:an, sergeanten och jag
Flyg-Bom
1951 Puck heter jag
1948 Loffe på luffen
Synd
1947 Harald Handfaste
Krigsmans erinran
Mästerdetektiven Blomkvist
Onda ögon
Pappa sökes
Sjätte budet
1946 100 dragspel och en flicka
Eviga länkar
Försök inte med mej ..!
Kristin kommenderar
Peggy på vift
Rötägg
1945 I som här inträden...
Maria på Kvarngården
Sussie
1944 Boj na severu
Kärlekslivets offer
Nyordning på Sjögårda
Och alla dessa kvinnor
Räkna de lyckliga stunderna blott
Tragická sonáta
1943 Bratrova žena
I dag gifter sig min man
I mörkaste Småland
Jag dräpte
Kungsgatan
Stora skrällen
Tåg 56
Vi mötte stormen
Örlogsmän
1942 Lyckan kommer
Lågor i dunklet
Sexlingar
Vyjeď v noci!
1941 Lärarinna på vift
Stackars Ferdinand
1940 Gentleman att hyra
Přítelkyně pana bankéře
1939 Filmen om Emelie Högqvist
Gubben kommer
Ombyte förnöjer
Syn půlnočního Slunce
1938 Goda vänner och trogna grannar
1937 O, en så'n natt
Pappas pojke
1936 65, 66 och jag
Han, hon och pengarna
Släkten är värst
Äventyret
1935 Ebberöds bank
Kärlek efter noter
Munkbrogreven
1934 Atlantäventyret
En stille flirt
Eva går ombord
1933 En natt på Smygeholm
Farmors revolution
Giftasvuxna döttrar
Kärlek och dynamit
Vi som går kjøkkenveien
1930 Kvůli ní

Scenáristická filmografie

Filmy

1942 Sexlingar
1941 Bara en kvinna

Herecká filmografie

Host

TV pořady

1961 Säg det i toner (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky