foto

Lilli Suomalainen

  • nar. 13.1.1964 (55 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Vääpeli Körmy - Taisteluni
1988 Nuoruuteni savotat
1984 Vapaa duunari Ville-Kalle

TV seriály

1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1987 Mimmiliiga (TV seriál)
1984 Niilin lähteet (TV seriál)
1982 Klaustrofobia (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Assari (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
1990 Teijan keittiössä (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1984 ÄWPK - Älywapaa palokunta (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky