foto

Anssi Kukkonen

  • nar. 30.4.1934 (85 let)
    Jääski, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Mestari
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1969 Vodkaa, komisario Palmu
1967 Pähkähullu Suomi

TV seriály

1984 Niilin lähteet (TV seriál)

Dokumentární

2010 Afro-Suomen historia (TV seriál) - a.z.
Suomalaiset rallilegendat (TV seriál) - a.z.
2003 Polttopisteessä - Urheiluruutu 40 vuotta (TV film)

Host

TV pořady

2017 Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1963 Urheiluruutu (TV pořad)
1961 Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky