foto

Maija-Leena Soinne

  • nar. 6.1.1940 (79 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1986 Akallinen mies
1983 Koomikko
1982 Prinsessa Ruusunen (TV film)
Salameno (TV film)
1981 Pölhölä
1980 Tartsan Koivula suomalaisessa leppämetsässä (TV film)
Za spičkami
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
Martin sarviherra (TV film)
Onnellinen mies (TV film)
1978 Korvat (TV film)
1977 To člověku úplně stačí
1976 Aikapoika ja mono (TV film)
1974 Salakari (TV film)
Yksipäinen köysi (TV film)
1973 Pohjantähti
1971 Koto ja kahleet (TV film)
1970 Akseli ja Elina
Sumuruisku (TV film)
Tilapää (TV film)
1969 Vodkaa, komisario Palmu
1968 Pelin säännöt (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
Veren häät (TV film)
Vihreä leski
1967 Piirakat (TV film)
Tri Knock eli lääketieteen riemuvoitto (TV film)
1966 Egyptiläinen kuvapatsas (TV film)
Herra Sebastianin linnunlaulu (TV film)
Kilpakosijat (TV film)
Peli-ilta (TV film)
Ylilääkäri (TV film)
1965 Doña Diana (TV film)
Läpikäytävä (TV film)
Purasen häät (TV film)
Ruohojen harppu (TV film)
Ruotsalainen tulitikku (TV film)
Tiikeri kylpyhuoneessa eli Pjotr Oheyn marttyyriteko (TV film)
Viipurilaisen iltapäivä (TV film)
1964 Italialainen olkihattu (TV film)
Kaikki vorot eivät tule varkaisiin (TV film)
Kuukausi maalla (TV film)
Mikumärdissä on kesä (TV film)
Miten haluatte (TV film)
Pyhä piltti, legenda rikkaan miehen kääntymyksestä (TV film)
Veljen varjo (TV film)
1963 Eräs pääsiäisaamu (TV film)
Joku teistä (TV film)
Lavean tien laki (TV film)
Maan parhaat (TV film)
Omena putoaa (TV film)
Perhe-elämää (TV film)
Pokkasakki (TV film)
Ruusutili (TV film)
1962 Mariana Pineda (TV film)
Muotinäytös (TV film)
Tähdet kertovat, komisario Palmu

TV seriály

2000 Postimiehen varjo (TV seriál)
1999 Enon varjo (TV seriál)
Kuolet vain kahdesti (E06)
Kohtalon kortti (E05)
Tappajain jäljillä (E04)
další epizody (6)
1998 Pappia kyydissä (TV seriál)
1996 Joulukalenteri (TV seriál)
Uuno Turhapuro (TV seriál)
1989 Akallinen mies (TV seriál)
1987 Suomalainen lemmenlaiva (TV seriál)
1986 Huh hellettä! (TV seriál)
1981 Sherlokit (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
1975 Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1970 Punainen silkkikenkä (TV seriál)
1969 Boheemielämää (TV seriál)
1967 Rikos ja rangaistus (TV seriál)
1966 Hanski (TV seriál)
Tarinatalo (TV seriál)
1963 Kenraaliluutnantti T.J.A. Heikkilän seikkailuja (TV seriál)

Dokumentární

2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál)

Host

TV pořady

1981 Valehtelijoiden klubi (TV pořad)
1978 Lauantaileikit (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky