foto

Liisamaija Laaksonen

  • nar. 6.5.1938 (83 let)
    Lahti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Varpuset (TV film)
2000 Presidentti (TV film)
1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
Oi mikä Mimmi (TV film)
Vita nuova (studentský film)
1997 Viisi tytärtäni (TV film)
1996 Murhataanpa Bobrikov (TV film)
1994 Tuomas Murasen rikos (TV film)
1993 Äidin tyttö
1992 Brunnen
Kultainen vasikka (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
Lumisade (TV film)
Vihreäreppuinen mies (TV film)
1989 Mahtava mies (TV film)
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
Me kaksi (TV film)
Murhakopla (TV film)
Petos
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)
1985 Juhani on kuumeessa (TV film)
Oven ulkopuolella (TV film)
Raamit ränniin (TV film)
Rikhard III (TV film)
1984 Vartioitu saari (TV film)
Viimeiset kiusaukset (TV film)
1983 Kadotettu paratiisi (TV film)
Mitä kuuluu, Meier? (TV film)
Mona ja palavan rakkauden aika
Tribadien yö (TV film)
1982 Isä vieraissa (TV film)
Prinsessa Ruusunen (TV film)
Tyly rakkaus (TV film)
1981 Aikalisä (TV film)
Ameriikan morsian (TV film)
Vaiennetut äänet (TV film)
1980 Martinin rikos (TV film)
1979 Kaukasialainen liitupiiri (TV film)
Ljubov Jarovaja (TV film)
Onnellinen mies (TV film)
1978 Auringon lapset (TV film)
Itsenäinen runo (TV film)
1977 Laululintunen (TV film)
Sakea veri (TV film)
1976 Hevonen kassakaapissa (TV film)
Laulukokeet (TV film)
Surullinen laulu Ronganojan Sallista (TV film)
Tartuffe (TV film)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)
Kuopion takana (TV film)
Usko, toivo, rakkaus (TV film)
1974 Narri kartanon valtiaana (TV film)
Yksipäinen köysi (TV film)
1973 Kukunor (TV film)
1972 Emme ole enkeleitä (TV film)
Justiina (TV film)
Orimattila 1935 (TV film)
Silmänkääntäjä (TV film)
Ubohá Marie
1971 Aja hitosti (TV film)
Kutsumustyö (TV film)
Poltettu oranssi (TV film)
Vanja-eno (TV film)
1970 Anna
Kuinka lohikäärme Anselmus joutui kutomaan kulta-ansan (TV film)
Olen unessa useasti (TV film)
Opettajainhuone (TV film)
1969 69 - Sixtynine
Koneitten murskaajat (TV film)
Kotini on linnani (TV film)
Kustaa Vaasa (TV film)
Myymäläapulainen Marja (TV film)
1968 Juuret (TV film)
Luule kanssamme (TV film)
Mustaa valkoisella
Papin päivä (TV film)
Rouva Carrarin kiväärit (TV film)
Vain neljä kertaa
Venetsian kauppias (TV film)
Yksin (TV film)
1967 Jessica Bond ja rouva Kultavarvas (TV film)
Mies joka ei voi nukkua (TV film)
1966 Enkeli tuli Babyloniin (TV film)
Etienne (TV film)
Herra Sebastianin linnunlaulu (TV film)
Ihmisvihaaja (TV film)
Kilpakosijat (TV film)
Rakkaus alkaa aamuyöstä
Ristiäiset (TV film)
1965 Antakaa ihmisen elää (TV film)
Doña Diana (TV film)
Erik XIV (TV film)
Kansikuvapoika (TV film)
Lähimmäinen (TV film)
Läpikäytävä (TV film)
Pilkahdus merta (TV film)
Ruma Elsa (TV film)
Taivaan ja talojen välillä (TV film)
1964 Italialainen olkihattu (TV film)
Kuukausi maalla (TV film)
Miten haluatte (TV film)
Rakkaus iltakävelyllä (TV film)
Todistajat (TV film)
1963 Kahden kiukku (TV film)
Puhesinfonia (TV film)
Sellaista rakkautta (TV film)
1962 Pikku Suorasuu

TV seriály

2003 Kirje isältä (TV seriál)
1998 Presidentin mies (TV seriál)
1996 Ilman kavaluutta (TV seriál)
1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Joko pulppuaa (E07)
Ne yöt ovat valgeat (E06)
další epizody (8)
1991 Kvartetti (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 1 (E01)
1989 Poliisijuttu (TV seriál)
Ranskalaiset korot (E03)
1974 Solveigin laulu (TV seriál)
1963 Syntipukki (TV seriál)

Dokumentární

2011 Suomen suurin teatteri (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Lacrimosa
2005 Varpuset (TV film)
1997 Viisi tytärtäni (TV film)
1990 Irti maasta (TV film)
1986 Lumikit - Eli kohtauksia naisen elämästä (TV film)

TV seriály

2002 Sänky (TV seriál)
Yhteinen huone (TV seriál)
1994 Kiinnisidottu (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
1973 Työväenlaulaja (TV pořad)
1967 Jatkoaika (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky