foto

Liisa Paatso

  • nar. 2.11.1945
    Helsinki, Finsko
  • zem. 23.4.2018 (72 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Mogadishu Avenue
2005 Puhdas päämäärä (TV film)
2004 Uuno Turhapuro - This Is My Life - a.z.
2000 Autobus sebevrahů
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1997 Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1990 Irti maasta (TV film)
Olinkin jo lähdössä (TV film)
1988 Marjatta (TV film)
Nuoruuteni savotat
1984 Parfyymiä äidille
1982 Kesä kartsalla (TV film)
Kuoleman hellä kosketus (TV film)
Naisen ratkaisu (TV film)
1979 Herätkää ja riemuitkaa! (TV film)
Risto Vanarin piilokamera
1978 Kirjailija Helteen kevät (TV film)
Rautakauppias Uuno Turhapuro, presidentin vävy
1977 Hiiriä ja ihmisiä (TV film)
Löylyä! - suomalaisen saunan nousu ja uho (TV film)
1976 Outo (TV film)
Tietoisku: Matkailu (TV film)
1975 Tässä on Hely Ahonen (TV film)
1972 Kanavanvartijan kaunis Veera (TV film)
Konkurssi (TV film)
1967 Henrik ja Pernilla (TV film)
Yö ja päivä (TV film)
1966 Loistokaupunki (TV film)
Mona Lisan hymy (TV film)
1965 Vaaksa vaaraa
1962 Taape tähtenä

TV seriály

2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2011 Tappajan näköinen mies (TV seriál)
Ystävät kaukana - osa 2 (E06)
Ystävät kaukana - osa 1 (E05)
2008 Harvoin Tarjolla (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2001 Korkeajännitystä - eli sähköä kotiinkuljetettuna (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1994 Varokaa putoavia esineitä (TV seriál)
Episode 2 (E02)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
1988 Painajainen (TV seriál)
1984 Barr-niminen mies (TV seriál)
1981 Kevyesti kesäajassa (TV seriál)
Sherlokit (TV seriál)
1978 Rauhanranta 12 (TV seriál)
1977 Meille tulee vauva (TV seriál)
Teollisuustyöntekijä Virtanen (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
Sosiaalityöntekijä Virtanen (TV seriál)
1975 Oi kallis kaupunki (TV seriál)
Sirkka ja Sakari (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

Host

TV pořady

1998 Torvensoittaja katolla revyy (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1995 Totta Mooses! (TV pořad)
1994 Oho, sano Brysseli (TV pořad)
1990 Teijan keittiössä (TV pořad)
1988 Annan ja Vasilin rakkaus (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
Perjantaipörssi (TV pořad)
1983 Päivän kakkaroita (TV pořad)
1978 Sketsi-teatteri (TV pořad)
1974 Sämpy (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace