foto

Riitta Elstelä

  • nar. 17.3.1940 (79 let)
    Vampula, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Co děláme pro lásku
2011 Isän kuolema (TV film)
2010 Kirkonkylä (studentský film)
2009 Virginie (TV film)
2008 Kolmistaan
2004 Kiltin yön lahjat (TV film)
2003 Vieraalla maalla
2002 Haaveiden kehä
Kymmenen riivinrautaa
2000 Taivas tiellä (studentský film)
1999 Sokkotanssi
1996 Abiel - erakon tarina (TV film)
1995 Syrjähyppyjä (TV film)
1994 Pieniä valheita (TV film)
1989 Aito Halonen (TV film)
1988 Ihmiselon ihanuus ja kurjuus
1976 Naistentanssit (TV film)
1975 Talvinen tarina (TV film)
1972 Haluan rakastaa, Peter
1964 Onnelliset leikit
1962 Noita (TV film)
Taape tähtenä
Vaarallista vapautta

TV seriály

2019 Modernit miehet (TV seriál)
Lähes kuollut mummo (E11)
2015 Roba (TV seriál)
Tarjous (S02E01)
2014 Toisen kanssa (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2010 Mökki (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Naisia kaupungilla (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
další epizody (10)
2007 Röyhkeä diplomaatti (TV seriál)
2006 Sydän kierroksella (TV seriál)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2001 Kivi ja kilpi (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Salatut elämät (TV seriál)
Tunteen palo (TV seriál)
1997 Sydän toivoa täynnä (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Kirkkomatka (E12)
Syntymäpäivät (E01)
Kotikatu (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
1967 Lapsuuteni (TV seriál)
1965 Pentti Siimes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky