foto

Federico García Lorca

  • nar. 5.6.1898
    Fuente Vaqueros, Granada, Andalucía, Španělsko
  • zem. 19.8.1936 (38 let)
    Víznar, Granada, Andalucía, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Bernarda - divadelní hra
2015 Nevěsta - divadelní hra
2003 Abajo firmantes, Los - divadelní hra
1999 Yerma - divadelní hra
1991 Rukmavati Ki Haveli - divadelní hra
1990 Belisa (TV film) - divadelní hra
1989 Krvavá svadba (divadelní záznam) - divadelní hra
1987 Dům Bernardy Alby - divadelní hra
Krvavá svatba (divadelní záznam) - divadelní hra
1985 Plánka (TV film) - divadelní hra
Vydatá slečna Rosita (TV film) - divadelní hra
1984 Yerma - divadelní hra
1982 La casa de Bernarda Alba - divadelní hra
1981 Krvavá svatba - divadelní hra
1977 Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film) - divadelní hra
1974 Dům Doni Bernardy (TV film) - divadelní hra
La casa de Bernarda Alba - divadelní hra
1969 Frøken Rosita (TV film) - divadelní hra
1968 A csodálatos vargáné (TV film) - divadelní hra
Veren häät (TV film) - divadelní hra
Čarokrásna pani majstrová (TV film) - divadelní hra
1966 Dom Bernardy Alby (TV film) - divadelní hra
Don Perlimplinin ja Belisan puutarharakkaus (TV film) - divadelní hra
1965 Blodsbröllop (TV film) - divadelní hra
Doña Rosita, la soltera - divadelní hra
Mariana Pineda (TV film) - divadelní hra
Yerma (TV film) - divadelní hra
1962 Mariana Pineda (TV film) - divadelní hra
Yerma - divadelní hra
1961 Jerma (TV film) - divadelní hra
1960 Fröken Rosita (TV film) - divadelní hra
1957 Bernarda Albas Haus (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1972 Zenés TV színház (TV seriál) - divadelní hra
1970 Play for Today (TV seriál) - divadelní hra
1965 Estudio 1 (TV seriál) - divadelní hra
1959 Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra
1956 Armchair Theatre (TV seriál) - divadelní hra
1955 ITV Play of the Week (TV seriál) - divadelní hra

Dokumentární

1994 Barraca. Lorca sobre los caminos de España, La (TV film) - divadelní hra
1962 Thamar en Amnon - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1999 Lorca, Santiago y seis poemas gallegos - povídka
1987 Lorca, smrt básníka (TV film) - povídka
1962 Bluthochzeit - kniha
1958 Viaje a la luna - povídka

Herecká filmografie

Filmy

1984 El balcón abierto - a.z.

Dokumentární

1994 Barraca. Lorca sobre los caminos de España, La (TV film) - a.z.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace