foto

Susanna Haavisto

  • nar. 20.10.1957 (61 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nahoru dolů
2003 Partanen (TV film)
2002 Kymmenen riivinrautaa
1994 Anita
1993 Ripa ruostuu
1992 Mestari
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1989 Anni tahtoo äidin
1988 Ariel
Joulupukki pulassa (TV film)
1987 Rotta kotona (TV film)
1986 Kuningas lähtee Ranskaan
1985 Naimakauppoja (TV film)
1983 Yön sankari
1982 Aidankaatajat eli heidän jälkeensä vedenpaisumus
Prinsessa Ruusunen (TV film)
Toto
1981 Aikalisä (TV film)
Läpimurto (studentský film)
1980 Prologi (studentský film)
1968 Irralliset eli Anna ja Vasili (TV film)

TV seriály

2018 Ivalo (TV seriál)
2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Vanhempainrakkaus (E02)
2016 Syke (TV seriál)
Vuoristotauti (S03E05)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
2000 Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Kuun kuvajainen (S01E10)
1999 Tunteen palo (TV seriál)
1998 Ansa ja Oiva (TV seriál)
1996 Pimeän hehku (TV seriál)
1995 Onnea vai menestystä (TV seriál)
1994 Kohtaamiset ja erot (TV seriál)
1993 Viimeiset siemenperunat (TV seriál)
1992 Mysteriet om det levende lig (TV seriál)
1989 Joulukalenteri (TV seriál)
1987 Mielisuosio (TV seriál)
Susikoira Roi (TV seriál)
Sankarit (E04)
Pitkä farmari (E03)
Yöllinen vieras (E02)
1984 Vandrande skugga (TV seriál)
1982 Doba železná (TV seriál)
Kultanainen (E01)
1978 Elämänmeno (TV seriál)
Oman tiensä etsijät (E03)
Kiivas, herkkä ja lempeä (E02)
Oman onnensa seppä (TV seriál)
Rauhanranta 12 (TV seriál)
1969 Naapurilähiö (TV seriál)

Dokumentární

2013 Kuninkaittemme jäljillä (TV seriál)
2008 Helsinki, ikuisesti - a.z.
2003 MTV3 Live: Unicef-konsertti - Maailman näkymätön lapsi (koncert)

Host

TV pořady

2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Liemessä (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2002 Bettina S. (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Kuutamolla (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
Terveisiä PC:stä (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1992 Kansanhuvit (TV pořad)
Q ja tähdet (TV pořad)
1991 Kummeli (TV pořad)
1990 Teijan keittiössä (TV pořad)
1985 Soitinmenot (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace