foto

Pelle Miljoona

  • nar. 10.2.1955 (66 let)
    Hamina, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jos rakastat
2006 Hittikatsomo - 20 bailuhittiä
2005 Tähtihetkiä kotiteatteriin vol.2
1997 Kaken pesula
1994 Aapo
1983 Yön sankari
1980 Živote, tady jsem!

Dokumentární

2018 Haapasalon Suomi (TV seriál)
Kymenlaakso (E09)
2015 Valokeilassa Atte Blom (TV film)
2011 Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film) - a.z.
2010 Rock-Suomi (TV seriál)
2008 Punk - Tauti joka ei tapa
Punklandia (TV seriál)
2007 Näin se tehtiin (TV seriál)
2006 Idolista lähihoitajaksi (TV film)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film) - a.z.
1999 The Real McCoy
1990 Kotkan poikii ilman siipii
1983 Lähikuvassa: Pelle Miljoona (TV film)
1979 Punk (studentský film)

Host

TV pořady

2016 Perjantai (TV pořad)
2015 Lomamatka 80-luvulle (TV pořad)
Retrohelmet (TV pořad)
2014 Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
Tähdet, tähdet (TV pořad)
2011 Tie vie (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 K-70 (TV pořad)
Kansallistietäjä (TV pořad)
Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2007 Kosketuksessa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Jos (TV pořad)
Poppia kyydissä (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 Makaroff & Modig (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
2001 Pop-komissio (TV pořad)
2000 Hotelli Sointu (TV pořad)
1985 Nuorisovuoden päätapahtuma Porissa (TV pořad)
1983 Anna palaa (TV pořad)
1982 Pelle Miljoona kauppatorilla 1982 (TV pořad)
1981 Rock-ilta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky