foto

Aaron Pedersen

  • nar. 24.11.1970 (48 let)
    Alice Springs, Northern Territory, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dirt Music
2016 Goldstone
Killing Ground
2015 Spear
Under Skin in Blood
2014 Fear of Darkness, The
Jack Irish: Dead Point (TV film)
2013 Darkside, The
Mystery Road
2012 Jack Irish: Bad Debts (TV film)
Jack Irish: Black Tide (TV film)
Špatná karma
2006 BlackJack: Dead Memory (TV film)
Darklovestory
2005 Very Barry Christmas, A (TV film)
1996 Dead Heart
Vraždy v poušti (TV film)

TV seriály

2018 Mystery Road: The Series (TV seriál)
The Truth (E06)
The Waterhole (E05)
Silence (E04)
další epizody (6)
Jack Irish (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
2016 Jack Irish (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2014 Kód (TV seriál)
2011 City Homicide (TV seriál)
Ghosts (S05E06)
Last Man Standing (S05E05)
Tangled Web (S05E04)
další epizody (8)
2010 City Homicide (TV seriál)
Empowerment (S04E22)
The Price of Love (S04E21)
Atonement (S04E20)
další epizody (22)
2009 City Homicide (TV seriál)
Whistleblower (S03E18)
In Wolf's Clothing (S03E17)
Big Bang Theory (S03E16)
další epizody (26)
2008 Double Trouble (TV seriál)
City Homicide (TV seriál)
Jane Doe (S02E14)
Jury Duty (S02E13)
Spoils of War (S02E12)
další epizody (14)
2007 City Homicide (TV seriál)
Raising the Dead (S01E14)
Rostered Day Off (S01E13)
Cut and Dried (S01E12)
další epizody (14)
East West 101 (TV seriál)
2002 MDA (TV seriál)
2001 Náš tajný život (TV seriál)
2000 Grass Roots (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1996 Vodní krysy (TV seriál)
1994 Heartland (TV seriál)
1993 Crocadoo (TV seriál)

Dokumentární

2014 I Heart My People (TV seriál)
2011 Outback Fight Club (TV seriál) - vyp.
2007 In Search of Bony
2006 My Brother Vinnie

Producentská filmografie

TV pořady

2001 Big Brother (TV pořad)
Big Brother Uncut (TV pořad)

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
2003 The 2003 Australian Film Institute Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky