foto

Jope Ruonansuu

  • nar. 15.4.1964 (55 let)
    Kemi, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Host

TV pořady

2017 Jarkko Tamminen Stars Show XXL (TV pořad)
Nenäpäivä Show 2017 (TV pořad)
2016 Itsenäisyyspäivä: Linnan juhlat (TV pořad)
Pitääkö olla huolissaan? (TV pořad)
2015 Loirinuotiolla (TV pořad)
2014 Tuubi (TV pořad)
2013 Suorana: Kortesmäki (TV pořad)
2011 YleLeaks (TV pořad)
2010 Arto Nybergin kesäduuniblues (TV pořad)
Kultainen TV (TV pořad)
Sokkokokki (TV pořad)
2009 Miitta-täti (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 6pack (TV pořad)
Hymy Pyllyyn! (TV pořad)
Kolmas kerros (TV pořad)
Strada (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2005 Huips (TV pořad)
Jopet-show (TV pořad)
Pirjo, Pirjo ja Mato (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Suoraa huutoa! (TV pořad)
2003 Estradilla: HUIPS-show (TV pořad)
Harakanpesä (TV pořad)
Top 40 (TV pořad)
W-tyyli (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Jos sais kerran (TV pořad)
Leikin varjolla (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)
2001 Petelius ja Ruonansuu show (TV pořad)
Se on siinä (TV pořad)
2000 Koivula ja tähdet (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)
Sana mania (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
Ruonansuu & Petelius Co (TV pořad)
1996 Huvin vuoksi (TV pořad)
Hömppäveikot (TV pořad)
1994 Herra 47 (TV pořad)
Venla Gaala 1993 (TV pořad)
1992 HPR (TV pořad)
Kansanhuvit (TV pořad)
Neurovisio (TV pořad)
1989 Viemäri-tv (TV pořad)
1988 Vesku show (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV pořady

2008 6pack (TV pořad)
2005 Jopet-show (TV pořad)
2002 Hupiklubi (TV pořad)
1997 Ruonansuu & Petelius Co (TV pořad)
1989 Viemäri-tv (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky