foto

Heikki Kinnunen

  • nar. 8.4.1946 (73 let)
    Raahe, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ilosia aikoja, Mielensäpahoittaja
2014 Kummeli V
2007 Lieksa!
2004 Pan Pelikán
Uuno Turhapuro - This Is My Life
2002 Paavo Pantteri (TV film)
2000 Autobus sebevrahů
Ilmalaiva Finlandia (TV film)
1998 Johtaja Uuno Turhapuro - pisnismies
1997 Palava rakkaus (TV film)
Vääpeli Körmy ja kahtesti laukeava
1994 Paratiisin lapset
Uuno Turhapuron veli
Vääpeli Körmy - Taisteluni
1993 Romanovin kivet
1992 Hamlet (TV film)
Vääpeli Körmy ja etelän hetelmät
1991 Keskiyön aurinko (TV film)
Uuno Turhapuro, herra Helsingin herra
Vääpeli Körmy ja vetenalaiset vehkeet
1990 Vääpeli Körmy ja marsalkan sauva
1988 "Onks' Viljoo näkyny?"
Isku vasten kasvoja (TV film)
Jumalia ei uhmata (TV film)
1987 Lain ulkopuolella
Uuno Turhapuro kaksoisagentti
1986 Pikkupojat
1984 Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
Lentävät luupäät
1983 Koomikko
Regina ja miehet
Uuno Turhapuron muisti palailee pätkittäin
Wanda, rakastettuni
1982 Král bez srdce
Wille Weijari Wirtanen (TV film)
1981 Kauhea murhamies Lalli (TV film)
Kehvelit (TV film)
Muistoja Elmosta (TV film)
Pölhölä
Suvi (TV film)
1980 Tup-akka-lakko
Za spičkami
1978 Itsenäinen runo (TV film)
Karannut hevonen (TV film)
1977 Suomalaisen politiikan museo (TV film)
1976 Iso viulu - kaks' sataa (TV film)
Seitsemän veljestä (divadelní záznam)
1975 Kuolleista herännyt (TV film)
Ystävyysottelu (TV film)
1974 Finlandisation (TV film)
1973 Pohjantähti
1972 Lampaansyöjät
1971 Aatamin puvussa... ...ja vähän Eevankin
1970 Päämaja
Virrensiru (TV film)
1969 Käännekohta (TV film)
Oikeamieliset (TV film)
1968 Asfalttilampaat
Lude (TV film)
Teatterituokio: Tiedättekö miksi? (TV film)
Täällä Pohjantähden alla
Uhkapeli (TV film)
1967 Bezradní
Henrik ja Pernilla (TV film)
Kahden maanantain muisto (TV film)
Olviretki Schleusingenissa (TV film)
Talvileikki (TV film)
Teatterituokio: Barrabas (TV film)
Teatterituokio: Everstin tyttäret (TV film)
Teatterituokio: Kohtalokas lemmenleikki (TV film)
Yö ja päivä (TV film)
1966 Ei koskaan mitään jännää (TV film)
Loistokaupunki (TV film)
Näyttelijäkuningatar (TV film)
1965 "Mä tahtoisin olla..." (TV film)

TV seriály

2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Polttareiden varjolla sabotaasia (S03E11)
Ensi-iltajännitystä ja kieroja suunnitelmia (S03E10)
2009 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
Paluu arkeen (S01E05)
Mittumaari (S01E04)
další epizody (6)
2006 Paavo ja Raili (TV seriál)
Häitä on harvoin (S02E12)
Pakka sekaisin (S02E11)
Tyttö Savosta (S02E10)
další epizody (6)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
Tunteen palo (TV seriál)
1996 Lihaksia ja luoteja (TV seriál)
Uuno Turhapuro (TV seriál)
1994 Jäitä hattuun (TV seriál)
Pudonneita (TV seriál)
1993 Konstan pylkkerö (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
Pirunnyrkki (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1977 Nyhverö Nyyssönen (TV seriál)
1976 Ryydinkeksijät (TV seriál)
1970 Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Lyyli ja aikamiespoikansa Anselmi (TV seriál)
Yhdeksän miehen saappaat (TV seriál)
1968 Herra Kenonen (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)

Dokumentární

2014 Nyt uutta Suomessa! - Suomalaisen mainonnan historia (TV seriál) - a.z.
2007 Viihteen 50 (TV seriál)
2004 Harri Holkeri - toiveikas maailmanparantaja (TV film) - a.z.
2003 Onko Che mun isä? (TV film) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

1981 Pölhölä
1975 Kodittomat (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

1983 Koomikko

TV pořady

1981 Valehtelijoiden klubi (TV pořad)

Host

TV pořady

2017 Jussi Gaala 2017 (TV pořad)
2015 Retrohelmet (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
Itsenäisyyspäivän vastaanotto (TV pořad)
2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Missä vika? (TV pořad)
2002 Nael kummi (TV pořad)
1998 Thilia Thalia (TV pořad)
Torvensoittaja katolla revyy (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1996 Olen finni (TV pořad)
1994 Pelimies Vesku (TV pořad)
Venla Gaala 1993 (TV pořad)
1993 Kolmannen korvapuusti (TV pořad)
1991 Siivotaan, siivotaan (TV pořad)
1990 Heksa ja Leksa (TV pořad)
Seppo Hovin seurassa (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)
Paha yskä (TV pořad)
1987 Kissa vieköön (TV pořad)
1985 Soitinmenot (TV pořad)
1984 ÄWPK - Älywapaa palokunta (TV pořad)
1983 Tämä on ensimmäinen päivä (TV pořad)
1981 Valehtelijoiden klubi (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
Parempi myöhään (TV pořad)
Repen lauluja 1 (TV pořad)
Repen lauluja 2 (TV pořad)
1978 Rakas, kallis auto (TV pořad)
Syksyn sävel 1978 (TV pořad)
1977 Perjantaita (TV pořad)
1975 Eurovision laulukilpailu 1975 - Suomen karsinta (TV pořad)
1974 Merirosvoradio (TV pořad)
1971 Ällitälli (TV pořad)
1970 Sirkus Pasila (TV pořad)
1966 Kuten haluatte (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace