foto

Martti Tschokkinen

  • nar. 27.9.1935
    Sortavala, Finsko
  • zem. 11.7.1996 (60 let)
    Lohja, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Kesäyön unelma (TV film)
1992 Kaukana tähtien tiet (TV film)
Uhri (TV film)
1991 Keskiyön aurinko (TV film)
Syysmuutto (TV film)
Uppo-Nalle
1990 Irti maasta (TV film)
Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
Uunon huikeat poikamiesvuodet maaseudulla
1989 Zimní válka
1988 Ei jälkeäkään (TV film)
Petos
1986 Doris (TV film)
Maailman paras (TV film)
V. Y. Vihdoinkin yhdessä
Valtuuskunta (TV film)
1984 Kättenpäällepanijat eli kun Hunttalan Matti osti Suomen
Yöjuttu: Merkitty (TV film)
1983 Iso vaalee
1982 Huomenna on hyvä päivä (TV film)
Král bez srdce
Pohjalla (TV film)
Salameno (TV film)
Vlčí léto laponského mlynáře
1981 Armahda meitä (TV film)
Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
Teatterituokio: Hanski Hortensia (TV film)
1980 Opri ja Oleksi (TV film)
Za spičkami
1979 HIFK-TPS (TV film)
Ihmemies
Natalia
Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
Elämäsi parhain aika (TV film)
Runoilija ja muusa
Sunnuntai (TV film)
Teatterituokio: Harmaalakkinen tyttö (TV film)
Teatterituokio: Jonninjoutavaa (TV film)
1977 Metsästys joulun alla (TV film)
Teatterituokio: Jatketaan tätä päivää (TV film)
1975 Kuvien takana (TV film)
Orvar Kleinin laillinen ruumis (TV film)
1974 Mika (TV film)
Vastamyrkky (TV film)
1973 Metrokortti (TV film)
1972 Huone puutalossa (TV film)
Kun taivas putoaa...
Naurubussi (TV film)
Rautapää Kaarle (TV film)
Teatterituokio: Lumeton aika (TV film)
1970 Kämppä (TV film)
Opettajainhuone (TV film)
Sitkeä Geronimo
Teatterituokio: Vetelys (TV film)
Tilapää (TV film)
1969 Koneitten murskaajat (TV film)
Teatterituokio: Lili (TV film)
1968 Miljoonaliiga
Teatterituokio: Ferdys Pistoran kääntymys (TV film)
Uhkapeli (TV film)
1967 Teatterituokio: Pyhän Patrikin päivä eli Luutnantin keinot (TV film)
1965 Dyskolos eli ihmisvihaaja (TV film)
1963 Lavean tien laki (TV film)
Villin Pohjolan salattu laakso
1957 Niskavuori taistelee
1955 Neznámý voják

TV seriály

1996 Uuno Turhapuro (TV seriál)
1995 Fallesmannin Arvo ja minä (TV seriál)
Arvon ja Sakarin rahapaja (E10)
Yksinäiset sudet (TV seriál)
Bongari (TV seriál)
Kukkotappelu (E06)
Kovaa maata (TV seriál)
Yllätys (S01E11)
1993 Hunajan maku (TV seriál)
Konstan pylkkerö (TV seriál)
1992 Luonnollinen kuolema (TV seriál)
1990 Lentsu (TV seriál)
1989 Talvisota (TV seriál)
1988 Painajainen (TV seriál)
Rakkaat sisaret (TV seriál)
1987 Waltarin joulutarina: Insinööri Jalovaaran uskomaton seikkailu (TV seriál)
1986 Ahkera Liisa (TV seriál)
1985 Arvoisa rouva Marie (TV seriál)
Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1984 Jäinen horisontti (TV seriál)
Kivisydän (TV seriál)
Niilin lähteet (TV seriál)
1983 Enkeli lenteli (TV seriál)
Koiraton talo (TV seriál)
Tasavallan ihmisiä (TV seriál)
1982 Hamsterit (TV seriál)
Hämähäkki (TV seriál)
1981 Kukkivat roudan maat (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 3 (E03)
Episode 1 (E01)
Vanhempi veli (TV seriál)
1979 Rakas peto (TV seriál)
Sodan ja rauhan miehet (TV seriál)
Ahdistava syksy (E09)
1978 Oman onnensa seppä (TV seriál)
Rauhanranta 12 (TV seriál)
Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1977 Yritetään yhdessä (TV seriál)
1976 Koivuharju (TV seriál)
Kumpi hallitsee - ihminen vai alkoholi (TV seriál)
1975 Passikuvia (TV seriál)
Sirkka ja Sakari (TV seriál)
Timantti (TV seriál)
1972 Potilas X (TV seriál)
1971 Eeva (TV seriál)
Mummoni ja Mannerheim (TV seriál)
1970 Punainen silkkikenkä (TV seriál)
Veijo Meren tarinoita (TV seriál)
1969 Lyyli ja aikamiespoikansa Anselmi (TV seriál)
Naapurilähiö (TV seriál)
1967 Kunnon sotamies Svejkin seikkailuja (TV seriál)
Pidättekö ostereista (TV seriál)
1966 Susikoski (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Kymppitonni (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky