foto

Kirsti Kemppainen

  • nar. 26.6.1946
    Helsinki, Finsko
  • zem. 26.3.1997 (50 let)
    Vihti, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1996 Ratapenkan ruusu (studentský film)
1992 Tornista näkyy kauas (TV film)
1991 Syysmuutto (TV film)
1988 Palkinto (TV film)
1987 Hentomielinen mies (TV film)
Pieni yösoitto (TV film)
1986 Firman juhlat (TV film)
Maailman paras (TV film)
Valtuuskunta (TV film)
1985 Kunniallinen petkuttaja (TV film)
Naimakauppoja (TV film)
1984 Selman juonet (TV film)
Äiti ja isä ovat ihan lähellä (TV film)
1983 Pöllönpesäpuut (TV film)
Viikonloppuna vapaata (TV film)
Yksityisetsivä (TV film)
1982 18 valokuvaa (TV film)
Teatterituokio: Haukat lentävät korkealla (TV film)
1981 Sotamies Jokisen vihkiloma (TV film)
Teatterituokio: Hanski Hortensia (TV film)
Teatterituokio: Rakas rouva (TV film)
1980 Marraskuun kuvia (TV film)
Sisarukset (TV film)
Teatterituokio: Iltamien jälkeen (TV film)
1979 Kaikkein tärkein (TV film)
Karuselli (TV film)
Norjasta ostettu posliinitonttu (TV film)
Teatterituokio: Kadonnut muuttokuorma (TV film)
1978 Amerikan Antti (TV film)
Kirjailija Helteen kevät (TV film)
Teatterituokio: Liekki (TV film)
Teatterituokio: Niin minä neitonen sinulle laulan (TV film)
1977 Teatterituokio: Asiantuntijat (TV film)
Teatterituokio: Jatketaan tätä päivää (TV film)
Teatterituokio: Pyhät pykälät (TV film)
Teatterituokio: Sähköverstas (TV film)
1976 Pääsiäinen (TV film)
1975 Anjuta (TV film)
Matti ja Mathilda (TV film)
Papin rouva (TV film)
1974 Pastorinvaalit (TV film)
Salakari (TV film)
Tavallinen Impi (TV film)
Vastamyrkky (TV film)
1972 Robin Hood (TV film)
1970 Kämppä (TV film)
1969 Ampumarata
Bratři
Taksikuski (TV film)

TV seriály

1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1994 Kultainen salama (TV seriál)
Kaahariauto 2/2 (E04)
Miljoonakeikka 2/2 (E02)
Miljoonakeikka 1/2 (E01)
Mikset sä soita? (TV seriál)
1993 Pimennys (TV seriál)
1990 Elämän rouva, rouva Glad (TV seriál)
Joulukalenteri (TV seriál)
Lentsu (TV seriál)
Ruusun aika (TV seriál)
1989 Herran kukkarossa (TV seriál)
1988 Rakkaat sisaret (TV seriál)
Rikas ja kunniallinen (TV seriál)
1987 Satumainen Onni (TV seriál)
1986 Vallan miehet (TV seriál)
1985 Lyhyitä erikoisia (TV seriál)
1982 Hamsterit (TV seriál)
1978 Vetää kaikista ovista (TV seriál)
1975 Passikuvia (TV seriál)
1973 Miniä (TV seriál)
1969 Toimittaja (TV seriál)
1963 Me Tammelat (TV seriál)

Host

TV pořady

1985 Kymppitonni (TV pořad)
1976 Päivä Helsingissä (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky