foto

Jonne Aaron

  • nar. 30.8.1983 (36 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Cheek - Live@Olympiastadion (koncert)
2011 Kari Tapion muistokonsertti (koncert)

Dokumentární

2018 Iskelmätarinoita
2016 Lähiö - Reunalla (TV seriál)
2011 Ruisrock - 40 vuotta rockia ja rakkautta (TV film) - a.z.
2010 Rock-Suomi (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Risteyksessä (TV pořad)
2014 Jukebox (TV pořad)
Posse (TV pořad)
SuomiLOVE (TV pořad)
2012 Duudsonit tuli taloon (TV pořad)
Enbuske & Linnanahde Crew (TV pořad)
Heikki & Mikko Show (TV pořad)
Vain elämää (TV pořad)
2011 Korkojen kera (TV pořad)
2010 Tuuri (TV pořad)
2009 Pitkä kuuma kesä (TV pořad)
Puoli seitsemän (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
Popkult (TV pořad)
2005 Diili (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2003 4Pop (TV pořad)
2002 Hyppönen Enbuske Experience (TV pořad)
Levyraati (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky