foto

Hector

  • nar. 20.4.1947 (71 let)
    Helsinki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2002 Heinähattu ja Vilttitossu
1986 Riisuminen
1985 Lumilinna (TV film)
1984 Palava enkeli

Dokumentární

1975 Maalaismaisema (TV film)
1967 Kaupungin vapaus

Herecká filmografie

Filmy

2010 Jos rakastat
2004 Estradilla: Joel Hallikainen (koncert)
1984 Palava enkeli

TV seriály

2005 Pääroolissa (TV seriál)
2002 Missä olet Peter Aava? (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Dokumentární

2008 Promised Land of Heavy Metal - a.z.
Provinssirock 30 (TV seriál) - a.z.
2004 Isälle Göstalta (koncert)
2003 Sininen laulu - Suomen taiteiden tarina (TV film) - a.z.
1998 Hurja vuosi 1968 (TV film)
1995 Onnenjakajat - Matti Bergström, säveltäjä ja Pirjo
1984 Suomalainen päiväkirja
1975 Maalaismaisema (TV film)

TV pořady

2016 Arman LIVE (TV pořad)
Elastinen Feat. (TV pořad)
2015 Retrohelmet (TV pořad) - a.z.
2014 SuomiLOVE (TV pořad)
2012 Arkistovieraana (TV pořad)
2011 Daa-da daa-da - Syksyn sävel -retro (TV pořad)
Korkojen kera (TV pořad)
2010 Nenäpäivä-show (TV pořad)
2009 Puoli seitsemän (TV pořad)
2007 Mansikkapaikka (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
Ruben & Joonas (TV pořad)
2002 Levyraati (TV pořad)
2000 Mankeli (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1992 Q ja tähdet (TV pořad)
1990 Tulilinja (TV pořad)
1987 Veikko Lavi ystävineen (TV pořad)
1985 Kymppitonni (TV pořad)
1981 Rock-ilta (TV pořad)
1980 Eurovision laulukilpailu 1980 - Suomen karsinta (TV pořad)
1979 Henkka on hiekkaa -show (TV pořad)
Tuubi (TV pořad)
1978 Syksyn sävel 1978 (TV pořad)
1977 Perjantaita (TV pořad)
1976 Syksyn sävel 1976 (TV pořad)
1975 Syksyn sävel 1975 (TV pořad)
1974 Syksyn sävel 1974 (TV pořad)
1973 Eurovision laulukilpailu 1973 - Suomen karsinta (TV pořad)
Iltatähti (TV pořad)
Syksyn sävel 1973 (TV pořad)
1972 Syksyn sävel 1972 (TV pořad)
1971 Rakkauspakkaus (TV pořad)
Syksyn sävel 1971 (TV pořad)
1970 Syksyn sävel 1970 (TV pořad)
1966 Helsinki Folk Festival (TV pořad)
1965 Ohimennen - nuorten nonstop (TV pořad)

Režijní filmografie

TV pořady

1991 Siivotaan, siivotaan (TV pořad)
Sketsofrenia (TV pořad)
1990 Wiisikko (TV pořad)
1989 Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta (TV pořad)
1986 Eurovision laulukilpailu 1986 - Suomen karsinta (TV pořad)
Studio Studio (TV pořad)
1985 Eurovision laulukilpailu 1985 - Suomen karsinta (TV pořad)
Hanoi Rocks in Concert (TV pořad)
Kamoon - kielet poikki (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)

Producentská filmografie

TV pořady

1990 Wiisikko (TV pořad)
1989 Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta (TV pořad)
1979 Tuubi (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace