foto

Carl-Axel Heiknert

  • nar. 10.9.1924
    Värnamo, Jönköpings län, Švédsko
  • zem. 12.10.1981 (57 let)
    Stockholm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1978 Kiipijä (TV film)
1977 Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)
1965 Vänd dig inte om (TV film)
1963 Silverpilen (TV film)

Divadelní záznam

1978 Veturi (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Filmy

1978 Kiipijä (TV film)
1977 Kunhan ensin kuluu viisi vuotta (TV film)

Divadelní záznam

1978 Veturi (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky