foto

Alfred Grünwald

  • nar. 16.2.1884
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 24.2.1951 (67 let)
    Forest Hills, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1992 Blomman från Hawaii (TV film) - divadelní hra
1982 Princessa cirka (TV film) - divadelní hra
1974 Gräfin Mariza (TV film) - divadelní hra
1973 Letzte Walzer, Der (TV film) - divadelní hra
1963 Viktoria ja hänen husaarinsa (TV film) - divadelní hra
1962 Kaiserin, Die (TV film) - divadelní hra
1957 Frau, die weiß, was sie will, Eine - divadelní hra
1955 Ball im Savoy - divadelní hra
1954 Viktoria und ihr Husar - divadelní hra
1953 Die Rose von Stambul - divadelní hra
Letzte Walzer, Der - divadelní hra
1936 Taneček panny Márinky (francouzská verze) - divadelní hra
1935 Ball im Savoy - divadelní hra
Taneček panny Márinky (rakouská verze) - divadelní hra
1934 La dernière valse - divadelní hra
Láska u carského dvora - divadelní hra
The Last Waltz - divadelní hra
Žena, která ví co chce (německá verze) - divadelní hra
Žena, která ví, co chce - divadelní hra
1933 Kvítek z Havaje - divadelní hra
1932 Gräfin Mariza - divadelní hra
1931 Viktoria und ihr Husar - divadelní hra
1927 Der letzte Walzer - divadelní hra

TV seriály

1972 Zenés TV színház (TV seriál) - divadelní hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace