foto

Vildan Atasever

  • nar. 26.7.1981 (37 let)
    Bursa, Turecko

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bir Dilek Tut
2014 Benimle Var Mısın?
Gece
Sürgün Inek
2008 Osmanlı Cumhuriyeti
2006 Kader
2005 Iki genç kiz

TV seriály

2017 Klavye Delikanlıları (TV seriál)
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem (TV seriál)
Yaz'ın Öyküsü (TV seriál)
2013 Osmanlı Tokadı (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (7)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace